2777
2789

سلام بچه هاداداشم عاشقانه زنش دوس داره وبارفتنش دیوونه شده پریشب داخل اتاقش رفتن دیدن کلی جلدقرص پایین تختشه خودکشی کرده وشانس اورده زودبردنش بیمارستان ولی الان ضربان قلبش عادی نیست وفشارش بالاپایین میشه وهمش خوابه وگیجه دعاش کنیدتوروخدازودخوب شع دارم واسش جون میدم بخدا🥀کسایی ک معطل نیستن تاپیکای قبلموبخونن....خداکنه زودترخوب شع مامانم اوضاع قلبش اصلن روب راه نیست

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

جایی زاینجانیست ک دردودل کنم لطفااگ میخایدحرف نامربوط بزنیدچیزی نگیدوبگذرید💔

یه روانپزشک میگفت:اونایی که میان اینجاروانی نیستن،روانیای واقعی معمولابااعتمادب نفسشون زندگیشونومیکنن وکاری میکنن ک بقیه ب روانپزشک احتیاج پیداکنن:)

عزيزم بردين دكتر ؟؟؟ شست شو دادن معدشو ؟؟؟

اخه اين چه كاريه ميكنن

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله که خدا شفاش بده چرا زنش ترکش کرد

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
عزيزم بردين دكتر ؟؟؟ شست شو دادن معدشو ؟؟؟ اخه اين چه كاريه ميكنن

بله پدرم سریع برده ولی گفتن ک بیشترقرصاتوبدنش حل شده

من برای برادر تو دعا میکنم توام برای برادر من دعا کن

چشم حتمن

بله پدرم سریع برده ولی گفتن ک بیشترقرصاتوبدنش حل شده

انشالله خوب ميشن 

باز ببريد دكتر حتما شايد دارويي چيزي بدن تاثير قرصا كم بشه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
ان شاالله که خدا شفاش بده چرا زنش ترکش کرد

تایپیک قبلم گفتم بریدبخونیدزیادمیشه توضیح بدم

خداکنه زودی خوب بشن و متوجه بشن که آدم باید به کسایی که دوستش دارن بچسبه تا کس دیگه

انشالله نگرانشم بچه نیست آخه نمیدونم کاراش چ منظوری داره