2777
2789

کسی بوده سنگ شکن کلیه انجام داده باشه ولی سنگ دفع نکرده باشه؟ من دوازده روز پیش سنگ شکن کردم ولی خس نکردم سنگی دفع شده باشه

لطفا کسی میدونه راهنماییم کنه

🥺🥺

شوهرم‌ پارسال انجام داد ولی سنگای ریز ازش دفع شد شاید شما هم ریز شده متوجه نشدی

یعنی ممکنه دفع نشده باشه؟

اخه من سنگ تو حالب گیرکرده بود اول با جراحی بوله گذاشتم بعد رفتم سنگ شکن الان هنوز لوله هست و تا سنگ دفع نشه بوله رو در نمیارن مکافاتی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ممکنه دفع نشده باشه؟ اخه من سنگ تو حالب گیرکرده بود اول با جراحی بوله گذاشتم بعد رفتم سنگ شکن ...

نمیدونم گلم از دکترت بپرس تا مطمعن شی من شوهرم که انجام داد چندروز بعد سنگای ریز ازش دفع شد و سنگاشم برد آزمایشگاه تا آزمایش کنن ولی کلا دفع سنگ‌کلیه واسه مردا سخت تره، زنا آسونتر و راحت تراه