2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادربزرگم میگه ۳۰سال پیش میومدن بچه ها رو واکسن میزدن من بچهامو میگفتم بزنن بقیه همسایه ها مانع میشدن میگفتن کار دشمنه، میخواد ال کنه و بل کنه بچه های همونا میمردن ‌...

واکسن زدن بهتره نزدنه تمام

منم تنگی نفس دارم میترسم بزنم ولی انگاربرای مدرسه دخترم  اجباریه بایدبزنم راضی نمیشن بره حضوری

منم تنگی نفس دارم سینو زدم چیزی نشد خداروشکر،فقط شونم درد گرفته بود تا چندروز،با دکترت مشورت کن

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی

فکر کنم از آینده میترسن...از اینکه نمیدونن در دراز مدت چه نتیجه‌ای داره میترسن... ترسشون الکیه..

من همینکه میبینم با واکسیناسیون آمار فوتیا خیلی کم شد خوشحالم ، خودمم هر ۲ دوز واکسن‌و زدم... 

🖤

آره عزیزم اما الان حوصله ندارم مقاله بنویسم که چرا ببخشید 😂

من خودم تحت تاثیر پیج حامد رئیسی نمیخواستم واکسن بزنم ولی مادرم کرونا گرفت از نوع شدید و دوهفته آیسیو بود و تپی بیمارستان میدیدم ک هرروز چ جوونایی از کرونا پرور میشدن واس همین ترسیدم و رفتم واکسن زدم

اکثرا یا بر اثر شایعات فضای مجازی ترسیدند یا گول امثال تبریزیان و ...رو خوردن.

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
مادربزرگم میگه ۳۰سال پیش میومدن بچه ها رو واکسن میزدن من بچهامو میگفتم بزنن بقیه همسایه ها مانع میشد ...

درسته،ملت ایران هنوزم خرافاتین

2825
2823
2791
2779
2792