2777
2789
عنوان

خانواده شوهر😁😁

125 بازدید | 12 پست

بچه ها خانواده شوهر من سر اینکه من رفتم شهرستان و خونشون نرفتم باهام قهر کردن. البته من باردار بودم و اونجا جلو برادر شوهر و پدرشوهرم راحت نبودم. شوهرمم باهام نبود.تنا بودم. 

حالا 6 ماهه کلا ن زنگ زدن ب من ن چیزی. حتی با شوهرمم حرف نمیزنن.کرونا گرفتیم بستری شدیم.هیچی ب هیچی.. حتی نمیدونن جنسیت بچه من چیه😐حالا برا زایمانم میان.چجوری رفتار کنم؟ تو این مدت چندبار اس دادن ب شوهرم و فحش من دادن🥴

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍

از نظرم کار شما اشتباخ بود که نرفتین در هرحال ادب حکم میکنه بری یه سر کوتاهم شده بزنی

مگر اینکه قبلش جنگ و جدل داشتین

الانم مطمئنی میان؟ظاهرا کینه ای تر از این حرفان

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واسه زایمانت هم نیان

ن. ب زنعمو شوهرم زنگ زدن ک برا زایمان میام

دختر عزیزم😍ناخواسته وارد زندگیمون شدی😘ولی الان تموم دنیای منی.. خداروشکر که دارمت و کار احمقانه ای نکردم😍😍😍
از نظرم کار شما اشتباخ بود که نرفتین در هرحال ادب حکم میکنه بری یه سر کوتاهم شده بزنی مگر اینکه ...

آخه من باردار بودم و استراحت مطلق. جلو اون هم نمیتونستم دراز بکشم.. 

خب اگر استراحت مطلق بودی کاش زنگ میزدن خانوادت دعوتشون میکردن و اینجوری کدورتی پیش نمیومد

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
کار بدی کردی خب

چرا؟؟ من ب محض اینکه میرم خونه شون شروع میکنن به من غر زدن ک تقصیر توعه ک پسرمون با ما سرده و این حرفا.. در صورتیکه من هیچ تقصیری ندارم

خب همونجا زنگ میزدی میگفتی شرایطم اینه ومعذبم اگه امکانش هست شما بیاید دلم براتون تنگ‌شده یه همچین چیزی میگفتی

زنگ میزدی همینارو میگفتی بهشون میگفتی اونا بیان پیش شما

نمیان.. میگن تو خونه بابات نباید بری. اونا غریبه هستن. باید بیای اینجا ی ناهار با هم بریم خونه خانوادت و برگردیم

چرا؟؟ من ب محض اینکه میرم خونه شون شروع میکنن به من غر زدن ک تقصیر توعه ک پسرمون با ما سرده و این حر ...

مثل خانواده شوهر منن

من هروقت میرم یه ساعت میرم خونشون یا زنگ میزنم میگن اونا بیان