2777
2789

یا امام رضا کمکم‌کن‌

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا امام رضا مردممون این روزا حالشون خوب نیس تو هیچ دوره ای این مملکت اسایش نداشته خودت ضامن مردم شو به تقاص کدوم گناه مردم اینقدر رنج میکشن بطلب و ضامنمون شو پیش خدا 

باشد که غم خجل شود از صبر ما...
یاامام رضا خوشحالم که نزدیکت هستم

چقدر دلم میخواد یه بار برم 🥺🙏😭

اگه چشمتون به امضای من افتاد یه صلوات یه دعا از ته دلتون برای رسیدن به آرزو هام خدا نگاه کنه به زندگیم خیلی دلم گرفته چشمام ابرو بارونی شده محتاج دعاتون 🥺⁦♥️⁩🥺انشالله که هزار برابر دعایی خیرتون برگرده به زندگیتون 🥺⁦♥️⁩🌹
حتما عزیزم.از خونم تا حرم بیست دقیقه راهه

خوش به حالت . الهی خیر از دنیا اخرتت ببینی . میشه یه چیزی ازت بخوام 

‌تا زمانی که ضربان قلبم متوقف شود دوستت خواهم داشتᥬ❤᭄