طلاملابلا مدیر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 عنوان الان خوشبختی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 32 پست تو زندگی مشترکت انقد خوشبخت هستی که به آدمای گذشته ی زندگیت فکر نکنی؟که همه ی فکروذکرت پی زندگی خودت باشه؟(بچه کوچیک دارم اگر نبودم درگیر اونم میام میخونم) قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون 1400/08/07 | 16:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طلاملابلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/23 تعداد پست: 2475 چرا گلم من اصلا اوایل اینجوری نبودم شوهرمم اینجوری نبود سعی کردم خوبی هاشو ببینم خاله زنک ن ... منم اوایل همینجور بودم ولی هرچی گذشت شوهرم بدتر شد. شمشیرو از رو بسته دیگه انگار.😔دیروز هرچی دهنش دراومد به من و خانوادم گفت. بعدم گفت کی میشه تموم شه این زندگی نکبت.حقیقتا هیچکدوممون همو نمیخایم😔😔 قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون
پسرهستمoo عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 1614 همینکه مجردی دیگه راحتی. فقط یچیزو از منی که یروز با هزااارتا ارزو ازدواج کردم بشنو، یروز ک ازدواج ... شاید شغل همسرت سختهبنظرم ۹۰ درصد خانمهای متاهل با این مشکل روبرو هستنیه سوال .یعنی یک مرد ۱۰ ساعت سرکار. ۸ ساعت میخوابه .۴ ساعت بیدارهکل اون زمانی که بیداره .همش قربون صدقه بره؟؟واقعا میشه؟؟
karbar000 عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 2306 منم اوایل همینجور بودم ولی هرچی گذشت شوهرم بدتر شد. شمشیرو از رو بسته دیگه انگار.😔 دیروز هرچی دهنش ... امیدوارم رابطتون خوب بشهسوره طلاق و ذکر یا ودود زیاد بخون بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗