2777
2789
عنوان

الان خوشبختی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 32 پست
زندگیم مشترک نیس فردیه😂

بهتر😂 هرموقع خاسی مشترک باشی خیلییییی دقت کن خیلییییی

من اگر حالم بده الان،نتیجه انتخاب اشتباهم و حماقتامه.

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی نفر تو زندگیم بوده ک هنوز حس میکنم قسمتی از روحم پیششه.اما اللن خوشبختم و همسرمو خیلی دوس دارم.ازد ...

این ک زندگی الانتو دوست داری خیلی خوبه. 

منم تو گذشته م کسی بود که به قول تو یه قسمت روحم پیشش جامونده.

ولی الان خوشبخت نیستم و لحظه لحظه زندگیم شده فکر و یاد اون😔 

نه من این زندگیو میخوام نه همسرم

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
زندگی من ادم گذشته ای نداشت هیچوقت خودمو درگیر عشقای چرت و بی پایه و هوس بازانه‌ و گول زنک نکردم الا ...

اینکه الان خوشبختی خداروشکر😍😍  

مجردم خوشبختم همه چی اوکی هستش فقط تفریح ندارم

همینکه مجردی دیگه راحتی.

فقط یچیزو از منی که یروز با هزااارتا ارزو ازدواج کردم بشنو، یروز ک ازدواج کردی،واسه زنت هیچی از عشق و احترام و توجه کم نذار. من روزی صدهزاربار میمیرم و زنده میشم تو این زندگی. چون هیچکدوم اینا رو ندارم💔

خداروشکر میکنم هر روز به خاطر وجود‌ش

خداروشکر❤

اسفند دود کن واسه خودتون.

منم اوایل همین تصورو داشتم.

ولی دیگه تموم شد😔😔 یه مجسمه سرد و سخت و بی روح 

من حاضرم هر جوری میخواد باشه فقط زودتر از خونمون نجات پیدا کنم 

الان این حرفو میزنی ولی بخدا پشیمون میشی

من شرایط خونمون عالی بود و اینی ک انتخاب کردم رو فکر و عقل و احساس و درکمال ارامش بود ولی حالا اونقدررر پشیمونم که کلن بیروح شدم تو خونه. به یجایی میرسی که نه میتونی جدا شی نه دلت رضا به موندنت میده. و عمیقا احساس بدبختی میکنی

خداروشکر❤ اسفند دود کن واسه خودتون. منم اوایل همین تصورو داشتم. ولی دیگه تموم شد😔😔 یه مجسمه سرد ...

چرا گلم

من اصلا اوایل اینجوری نبودم شوهرمم اینجوری نبود

سعی کردم خوبی هاشو ببینم 

خاله زنک نباشم

غرغرو نباشم خودمو دوست داشته باشم 

خلاصه رو خودم کار کردم

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
دیگه ۳۸ سالم شده فقط داخل زندگیم عشق ندارم مگر نه همه چیز خوبه

انشاالله به زودی

خب شما میگید شرایط خونه عالی بوده پس من که فراره بدبخت شم😶😂😂

همون دیگه.من ک خونمون خوب بوده اینه وضعم تو ک میخای فرار کنی چی میشی😂