2777
2789

یه چیزی هست اینجام نمی تونم بگم ترورم می کنن به فنا میرم 😂😂😂

چون خیلیا منواینجا می‌شناسن نمی تونم بگم 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااییییی😳😳😳الان داری باشوهرت زندگی میکنی

تقصیر شوهرم نیس اون هی پیام اینا میده 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دمت گرم که سکوت کردی من اگه بودم یه بلایی سر جفتشون میاوردم

بخدا خجالت میکشم 😭😭😭😭

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

وقتی بچه بودم یه پیج فیک زدم مخ یه پسر رو زدم😂

پسره ۳۶ سالش بود من ۱۴ سن خودمه گفته بودم۲۵😂😑

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
خودشون خبر دارن شما میدونی

شوهرم میدونه میدونم جاریم نه 

هرزه 6سال ازشوهرم بزرگتره خجالتم نمیکشه😔😔😔😔

عشقمو دیدنی بوسش میکنم بوسم میکنه🙌ی بار سیگار کشیدم 

بعدش راز دیگو نمیتونم بگم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
تو رو خدا سکوت نکن پیامای جاریت رو شان بگیر براش بفرس بگو ادامه بدی ب شوهرت و بقیه میگم

نمیدونم تو فکرشم ولی ابروی شوهرمم میره 😔😔😔