2777
2789
رابطشون درحده چت بوده؟؟؟

اره جاریم هی ابراز علاقه میکرده میگفت طلاق بگیرم بیا منو بگیر خجالتم نمیکشه بخدا دوتا پسر داره پسر بزرگش دانشجو هسش

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جاریم هی ابراز علاقه میکرده میگفت طلاق بگیرم بیا منو بگیر خجالتم نمیکشه بخدا دوتا پسر داره پسر ب ...

هییییی خاک توسرشششش

بعد جواب شوهرتو چی بود

با ارزوی رهایی از ارزوها... 
نمیدونم تو فکرشم ولی ابروی شوهرمم میره 😔😔😔

ممکنه روزی شوهرش بفهمه

بهتره شات بگیری نگه داری برای روز مبادا

فعلا فقط ب هرزه خانوم گوشزد کن ک سر جاش بشینه

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859
خیر نبینه چیا میگه ب شوهرت؟

میگه طلاق بگیرم بیا منو بگیر 

شوهرمم تاکید کرده که من زنمو دوست دارم زندگیمو دوست دارم 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
ممکنه روزی شوهرش بفهمه بهتره شات بگیری نگه داری برای روز مبادا فعلا فقط ب هرزه خانوم گوشزد کن ک سر ...

اخی نمیدونی که من اینجا غریبم اونو مثله خواهر بزرگتر دوست داشتم نگو هرزه خانم هم بخاطر شوهرم باهام خوبه😶😶

اره جاریم هی ابراز علاقه میکرده میگفت طلاق بگیرم بیا منو بگیر خجالتم نمیکشه بخدا دوتا پسر داره پسر ب ...

اح مق عو ضی کاش پیشم بود میدونستم چکارش کنم

اح مق عو ضی کاش پیشم بود میدونستم چکارش کنم

بخدا ببینی فک میکنی مومنه اینقدر حجاب اینا میگیره اصلا بخدا حالم ازش بهم میخوره دلم به حال پسراش میسوزه 

اخی نمیدونی که من اینجا غریبم اونو مثله خواهر بزرگتر دوست داشتم نگو هرزه خانم هم بخاطر شوهرم باهام خ ...

جون به جون جاری کنن جاریه

خواهر کجا بوووود

آفرین به شوهرت ایشالا هر کی نفر سوم به رابطه هست نابود بشه

الهی امین 

جون به جون جاری کنن جاریه خواهر کجا بوووود

اره من ساده بودم 😔😔

بخدا ببینی فک میکنی مومنه اینقدر حجاب اینا میگیره اصلا بخدا حالم ازش بهم میخوره دلم به حال پسراش میس ...

دلت نسوزه 

چطور خودش بحال پسراش دلش نسوخته

اخی نمیدونی که من اینجا غریبم اونو مثله خواهر بزرگتر دوست داشتم نگو هرزه خانم هم بخاطر شوهرم باهام خ ...

ارتباط خانوادگی رو باهاشون قطع کن، اگه بازم ادامه داد بگو به شوهرتو بچهات میگم دست از سر شوهرم بر نمیداری