بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان گوشم🤧😣😣😣 74 بازدید | 6 پست دوباره درد میگیره هر از گاهی🥺نکنه عفونت کرده باز؟؟😩😩😩زیاد هنذفیری میذارمبازم گوشم به خاطر هندزفیری زخم شده و هربار هنذفیری میذارم زخمشکنده میشه🥴و دوباره همون اشو همون کاسهعفونت کرد یعنی😩 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/08/07 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
misnila عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 53 اولین کار اینه که به پزشک مراجعه کنی و اینکه یه مدت از هنزفری استفاده نکنی تا گوش خوب بشه
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 حقته🙄 💔 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 اولین کار اینه که به پزشک مراجعه کنی و اینکه یه مدت از هنزفری استفاده نکنی تا گوش خوب بشه هنوز داروی های دفعه قبل رو دارم🤕ولی بدون هنذفیری زندگی ممکن نیس برام مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
misnila عضویت: 1400/08/06 تعداد پست: 53 هنوز داروی های دفعه قبل رو دارم🤕ولی بدون هنذفیری زندگی ممکن نیس برام آه درسته منم خودم زیاد هنزفری میزارم، ولی با خودت فکر کن به این میرزه درد بکشی؟ اگه خیلی سختته از هدفون استفاده کن