بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عنوان گوشم🤧😣😣😣 69 بازدید | 12 پست دوباره درد میگیره هر از گاهی🥺نکنه عفونت کرده باز؟؟😩😩😩زیاد هنذفیری میذارمبازم گوشم به خاطر هندزفیری زخم شده و هربار هنذفیری میذارم زخمشکنده میشه🥴و دوباره همون اشو همون کاسهعفونت کرد یعنی😩 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات 1400/08/07 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adigol عضویت: 1400/02/31 تعداد پست: 3099 اب پیاز بزن خوب میکنه never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience "mark twain"
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 عاشق اسم کاربریتم 🥺❤خودمم عاشقشمالبته از چه نظر😅توهم بیشون دوس داری🥺 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 خب هنذفری نزن . نمیتوانم🤧 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
مهدیس_خوشگل عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 640 🥺❤خودمم عاشقشم البته از چه نظر😅توهم بیشون دوس داری🥺 نه کلا از کلمه بیشونم خوشم میاد
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 نه کلا از کلمه بیشونم خوشم میاد اها😂😂✌🏻✌🏻معنیشو میدونی؟؟😁✌🏻 مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
آلبالو_ترشه_هستم عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 4029 حتما برو دکتر پشت گوش ننداز از هنذفری هم استفاده نکن آهنگو با ولوم پایین با گوشیت پخش کن به جای هنذفری هدفون یا هدست بگیر نسبت به هنذفری بهتره چون وارد گوش نمیشه اونم باید استفادت کم باشه با صدای کم
بیشونم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/30 تعداد پست: 6752 نه یه نژاد هاپو هستکه عکسش رو پروفایلمهولی تو ایران نیست متاسفانهخیلی هم بی سروصدا و حرف گوش کنه🥺❤ مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین. اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕 /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺. هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!! بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷 سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃. دامپزشک اینده😍 ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات