2777
2789
عنوان

یه چشم سومی قوی بیاد کمکم

1025 بازدید | 166 پست

کسی که چشم سوم با حس ششم قوی داره می‌تونه در مورد آینده کمکم کنه ؟ سوالات مهمی دارم ازش 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس

چشم سوم داری؟ 

خب میشه اول مشخصات ظاهریم و بگی ؟؟که مطمئن باشم 

بعد سوالاتمو بپرسم!

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

همچین آدمی هم هس؟ 

اره خیلی هستن اینجوری بعضیا خودشون چشم سومشون رو باز میکنن

من چشم هشتمم بازه ولی عرضم به حضور انورتون که ابمروارید داره تار میبینه

مثلا الان سوال بپرسم میتونید جواب بدین یا نه؟