بچه ها من ۱۸ سالمه و ۲ ساله که عروسی کردم شوهرم به شدت بچه دوست داره و الان از من بچه میخواد ولی من نمیخوام با این سن کمم بچه بیارم و هر دو به مشکل بر خوردیم باید چیکار کنیم ؟ لطفا نظراتتون رو بگید ممنون
خوشبحالت ینی من الان تو این سن باید با بچه سروکله بزنم چون اقا بچه دوس داره
بنظرم سن منم مناسب نیست چون معلوم نیس همون لحظه بگیره یا نه
اختلاف سنیم با بچم زیاده شاید دیگ حوصله بچه هم ادم نداشته باشه
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۳۰ سال که سنی نیست تو بگو دکتر اجازه نداده گفته کیست داری باید اول اون درمان بشه!
دروغ دروغ میاره
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
عزیزم ممنون واقعا حتما تو اولین فرصت به دکتر میرم به نظرم حداقل تا دو سال آینده باید بازیش بدم
عزیزم بارداری زیر ۲۰ خیلی ضررر داره بدی دکتر هم اصلا اجازه نمیده
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
عزیزم بارداری زیر ۲۰ خیلی ضررر داره بدی دکتر هم اصلا اجازه نمیده
*بری