2777
2789
عنوان

من فعلا بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 35 پست
خوب عزیزم مسئله مهمیه!! اگه واقعا تا چند سال نمی‌خواسته  باید از همون اول به همسرش می‌گفته!!!

والان گاهی خیلی چیزا قابل پیش بینی نیس ایشون نمیخواد الان بچه دار شه نه کلا تا آخر عمر بچه دار نشه در صورتی باید روز اول میگفت که تا آخر عمر بچه نخواد

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب عزیزم مسئله مهمیه!! اگه واقعا تا چند سال نمی‌خواسته  باید از همون اول به همسرش می‌گفته!!!

خب حالا نگفته! اونموقع کم سن بوده وعقلش نرسیده

این دلیل نمیشه یکبار اشتباه کرده دوباره الانم اشتباه کنه که!

الان عقلش میرسه میخواد به موقع باردار بشه

والان گاهی خیلی چیزا قابل پیش بینی نیس ایشون نمیخواد الان بچه دار شه نه کلا تا آخر عمر بچه دار نشه د ...

آدم باید هر چیزی که فکر میکنه میتونه باعث اختلاف با همسرش بشه رو همون اول بگه شاید ایشون ده سال بچه بخواد ولی ده سال دیگه برای همسرش خیلی دیر باشه

توروخدا از سنش اشکال نگیرید چون الان مشکل سنش نیس . ی کلاس یا دانشگاه رو شروع کن بگو تا این تموم بش ...

عزیزم مشکلم اینجاست که شوهرم اصلا با این حرفا خام نمیشه میگه من ۳۰ سالمه و بچه میخوام

عزیزم مشکلم اینجاست که شوهرم اصلا با این حرفا خام نمیشه میگه من ۳۰ سالمه و بچه میخوام

برو دکتر مطمئن باش اجازه نمیده👌

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

بگو میخواست زن 25 ساله بگیری الانم راحت بچه بیاره وقتی داشتی دست رو دختر 16 ساله میزاشتی باید فکر الانشم میکردی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بگو میخواست زن 25 ساله بگیری الانم راحت بچه بیاره وقتی داشتی دست رو دختر 16 ساله میزاشتی باید فکر ال ...

مدیگه ۳۰ سالمه ولی اگه ببینیش بهش میخوره ۲۵ ساله باشع تازه بهونش اینه که دختر عموت هم سنته و بارداره دختر عموم هم عروس خاله ی خودشه

۳۰ سال که سنی نیست  تو بگو دکتر اجازه نداده گفته کیست داری باید اول اون درمان بشه!

عزیزم ممنون واقعا حتما تو اولین فرصت به دکتر میرم به نظرم حداقل تا دو سال آینده باید بازیش بدم

مدیگه ۳۰ سالمه ولی اگه ببینیش بهش میخوره ۲۵ ساله باشع تازه بهونش اینه که دختر عموت هم سنته و بارداره ...

بگو مگه هرکی خواست احمق باشه منم باید باشم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من ۵ساله ازدواج کردم ۳۰سالمه بالاخره شوهرمو راضی کردم ۳ماه دیگ اقدام کنیم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم