2777
2789
عنوان

حستون بعد از اینکه فهمیدید رل سابقتون رل زده چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 77 پست
یه روزی برمیگرده؟ 

ممکنه ولی تو  محلش نده چرا میخای بره دوراشو بزنه بعد دوباره برگرده ب تو هروقت خواست اونکه یبار رفته  نذار دوباره بهت ضربه بزنه بنظرم خودت اسیب میبینی  بندازش تو توالت سیفونو بکش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂 ارزش خودتو پایین نیار اصلا کسی ک رفت دیگه رفت  

راست میگی تازه ادم باید انتقامم بگیره انقدر خودشو بالا ببره تا طرف برگرده وقتی که برگشت یه دونه بزنه تو دهنش بگه گمشو پیش همونی که دلت پیششه

راست میگی تازه ادم باید انتقامم بگیره انقدر خودشو بالا ببره تا طرف برگرده وقتی که برگشت یه دونه بزنه ...

افرین همین 👏🏻👏🏻😂  اخه چییه، دخترا خیلی خیلی احساساتین ولی پسرا براشون مهم نیست  اتفاقا  باید بهشون یاد داد قدر کسیو ندونن برن دور بزنن برگردن ب نفر قبلی  دیگه فرصتشونو از دست دادن همون موقع باید فکرشو میکردن  

افرین همین 👏🏻👏🏻😂  اخه چییه، دخترا خیلی خیلی احساساتین ولی پسرا براشون مهم نیست  اتفاق ...

درستههه . فقط چه جوری خودمو بالا ببرم که دوباره بیاد سمتم و من یه دونه بزنم تو دهنش حداقل خنک شم