2777
2789
عنوان

حستون بعد از اینکه فهمیدید رل سابقتون رل زده چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رل داشتم که توی یکسالی که باهم بودیم همو ندیدیم ، مجازی بود ، بزرگترین اشتباه زندگیم بود ، که خدا رو شکر تموم شد و دو سالی میشه خبری ندارم ازش ، و الان ازدواج کردم 😌

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
خیلی بعدش پیشنهاد داشتم اما هیچ احساسی به اونا نداشتم🙂

چطور اونرفاه پی خودش  به این فکر کن ک تو براش مهم نبودی بعد تو میای برا همچین شخصی زندگی خودتو  عقب میندازی مثلا خوشی و بخودت حروم میکنی ارزش نداره ب دیگران فرصت بده یکم بشناسی   بقیه رم همه بد نیستن

سابق نبود وتازه باهم آشناشده بودیم پسره چقد دل وجیگر پس مینداخت

تایه روز زنگ زدم دختره جواب دادوگفت این عشق منه

منو نگو نزدیک بود بیهوش بشم

اونوقت ۱۶سالم بود پسره هم ۱۶😂

یه پسر ریقو سبزه ولی تودل برووبچه پررو

اخی یادش افتادم الان نمیدونم چ گهی داره میخوره

اینم بگم مال ۱۵سال پیشه

چطور اونرفاه پی خودش  به این فکر کن ک تو براش مهم نبودی بعد تو میای برا همچین شخصی زندگی خودتو ...

این فرصتو دادم نفرات بعدی خیلی خواهان داشتن یعنی هر کس جای من بود رو هوا میزد ولی خب نمیدونم چرا هیچ حسی نداشتم

☹توام یه ورت بگیر تازه وانمود کن خیلی شاد شنگولی حتی اگ نباشی

اینجوری طرف برمیگرده ؟ اخه پسره منو دوست داشت ولی خب یه سری ادم مخصوصا دوستش باعث این جدایی شدن هی زیر گوشش خوندن که جوونیت رو بکن و زوده واسه تعهد

این فرصتو دادم نفرات بعدی خیلی خواهان داشتن یعنی هر کس جای من بود رو هوا میزد ولی خب نمیدونم چرا هیچ ...

چون خنگ شدی ، بیخیال بابا انقد ادم سر راهت قرار میگیره قرار نیست  زندگیتو هردفه خراب کنی واسه  یه نفر ، اون رفته با کسی دیگه ینی تورو نمیخاد