2777
2789

آیا کسی تنگی شدید نخاع داشته عمل کرده؟آیا کسی بیماری ام‌اس داره چندسال دارن؟آیا کسی پلاکت پایین ۵۰.۶۰ داشته از بچگی تا بزرگسالی

خستم از همه نرسیدن ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا سلامتی بهشون بده  حالش خوبه تو راه رفتن مشکی نداره؟ دوره درمان شروع کرد؟ از چی شروع شد &nbs ...

اولین بار یکمی کاغذ پاره کرد .از شب اون روز دستش سر شد هر چی رفت دکتر گفتن روش خوابیده .

تا رفتیم بیمارستان خصوصی سریع بستریش کردن آزمایش گرفتن متوجه شدن ام اس تو بیمارستان بخاطر شک که وارد شد یکطرفه بدنش بی جون شد ولی سریع خوب شد .الان مثل آدم معمولیه .دارو هم مصرف می‌کنه .آخرین آزمایش هم پلاکت هاش خاموش شده بود .رفتیم کربلا 

عزیزم چنددساله؟ مشکلی تو راه رفتن داری نداری؟ دارو چی استفاده میکنی

عالی من ریتوکسی استفاده  میکنم ۱۲ ساله  البته ۸ ساله ریتوکسی میزنم خداشکر خوبم حمله اولم خیلییی بد بود دستام فلج شدن دوتاش بعد باکورتون یک هفته خوب شدم. تو این ۱۲ سال سال های اول حمله داشتم دوبار بد دیگه نداشتم

خستم از همه نرسیدن ها
اولین بار یکمی کاغذ پاره کرد .از شب اون روز دستش سر شد هر چی رفت دکتر گفتن روش خوابیده . تا رفتیم ب ...

بابای تو  مثل من شددده بود منم دستام بی حس شدن کامل اما خوب شدم خداشکر  دیگه اصلا اونجور نشدم ام اس مثل قدیم نیست که از پا ادم در بیاره کافیه داروتون استفاده کنی تنش نباشی عصبی نشی بیخیال باشی خوب خوبی منم یه شک بیچارم کرد😞 اما خداشکر  خوبم جوری هستم کسی حز مادر و‌پدرم نمیدونن

خستم از همه نرسیدن ها