2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همينطورى ام هنوزم نفهميدم بايد چيكار كنم تا بهتر بخوابم امشبم بخاطر حالت تهوع خوابم نميبره

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

اوووففف خاهر بخدا قدر اون روزا رو بدون هفته های اخر دیگه خاب اصلاااا نداری من هفته ۳۶ هستم اصلا نمیتونم راحت دراز بکشم...البته من این دردا رو با حالت تهوع اوایل بارداری عوض نمیکنم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

منم همينطورى ام هنوزم نفهميدم بايد چيكار كنم تا بهتر بخوابم امشبم بخاطر حالت تهوع خوابم نميبره

وای چقد بده تهوع

من از هفته ششم تا هفته ۱۶تهوع داشتم اصلا خواب نداشتم چ ظهر چ شب 

خداروشکر الان تهوعم بهتره

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
وای چقد بده تهوع من از هفته ششم تا هفته ۱۶تهوع داشتم اصلا خواب نداشتم چ ظهر چ شب  خداروشکر ال ...

خدا كنه مال منم زود تموم شه مردم بخدا

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
اوووففف خاهر بخدا قدر اون روزا رو بدون هفته های اخر دیگه خاب اصلاااا نداری من هفته ۳۶ هستم اصلا نمیت ...

من الان هفته هشتم

مشكل نداره طاق باز بخوابم ؟ يا اينكه از اين پهلو به اون پهلو بچرخم راحت بدون اينكه پاشم بشينم؟

من الان هفته هشتم مشكل نداره طاق باز بخوابم ؟ يا اينكه از اين پهلو به اون پهلو بچرخم راحت بدون اينك ...

نمیدونم والا ولی منک از اول بارداریم مراعات نمیکردم😐حتی رو شکمم میخابیدم تا هفته ۱۲ و۱۳ اصلا هم شکم نداشتم ولی واقعا خاب سخت میشه واسه ادم مخصوصا ماهای اخر که شکم بزرگ میشه

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

خدا كنه مال منم زود تموم شه مردم بخدا

چن هفته ایی عزیزم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
نمیدونم والا ولی منک از اول بارداریم مراعات نمیکردم😐حتی رو شکمم میخابیدم تا هفته ۱۲ و۱۳ اصلا هم شکم ...

منم همينطورى ام گاهى حتى رو شكم ميخوابم