2777
2789
تو هفته ۴تا شیشم خییییلی شدید الان گهگاه 

درکت میکنم خیلی بده

منم تهوع خیلی اذیتم کرد 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم طاق باز بخوابی کمر درد میاری من که اینطور شدم

عه جدى؟ اخه من به پهلو عادت ندارم خوابم نميبره 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
منم همينطورى ام گاهى حتى رو شكم ميخوابم

ان شالله بسلامتی بگذرونی و راحت ولی مراقب باش هنوز اولاشی من اولا حسی نداشتم ولی الانک تکون میخوره کم کم دارم باور میکنم یه نی نی دارم بچه اولمه و سنمم هنوز زیاد نیست ولی سختی زیاد کشیدم سر این فسقلی سرکلاژم هستم ولی همش میارزه به داشتنش....ان شالله سالم بیاد بغلت گلم😊

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

درکت میکنم خیلی بده منم تهوع خیلی اذیتم کرد 

عزیزم ایشالا زودتر راحت شی ازش واقعا عذابه

من که انقدر حالم بد بود خبر نداشتم باردارم روزی ی وعده بزور میخوردم اخر ک مامانم بزور اوردتم خونه خودش همون شبم فهمیدم نگو باردار بودم انقد شدید حالم بد بود 🥺😂

بسلامتی انشالا💖

سلامت باشين

هم چنين براى شما و نى نى اتون سلامتى ارزو ميكنم🌹

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
من از الان شکم زدم عجیب نیس؟😶 تازه قبلا شکم نداشتم

جدی😐😐😐😐😐😐😐نمیدونم والا من هفته ۲۶ به بعد تازه یکم شکمم بالا اومد الان که از هفته ۳۰ به بعد همونجوری مونده شکمم دیگه هم فکر نکنم رشد کنه شکمم ولی هنوزم بعضیا میگن الکی میگی بارداری 😐

ان شالله بسلامتی بگذرونی و راحت ولی مراقب باش هنوز اولاشی من اولا حسی نداشتم ولی الانک تکون میخوره ک ...

منم الان واقعا هيچ حسى ندارم انقدر دلم ميخواد الان تكون بخوره😂 منم سنم زياد نيست بنظر خودم كه هنوز بچه ام

من زياد بچه نميخواستم چون تنبلى تخمدان داشتم و پريودامم كلا نامنظم بود فكر نميكردم حامله شم به اين زوديا گفتم بخاطر دل شوهر يه چند وقتى اقدام كنيم بعدش حتما باردار نميشم مخشو ميزنم كه بچه رو فعلا بيخيال شه

از شانس شوهرم ماه سوم اقدام باردار شدم😂 ولى واقعا الان عاشق بچه شدم

عزیزم حتما نی نیت کوچولوئه هنوز  من که خودم حس میکنم نصفش نفخه

نه اتفاقا وزن بچه خیلی هم خوب بود هفته ۲۹ سونو بعدی رو هم شنبه میرم ولی میدونم وزنش خوبه چون سنگین شدن رو حس میکنم ولی شکمم خدارو شکر بزرگ نیست😄

ان شالله بسلامتی بگذرونی و راحت ولی مراقب باش هنوز اولاشی من اولا حسی نداشتم ولی الانک تکون میخوره ک ...

انشالله نى نى سالم بياد بغلت

چرا تيكر نميذارى؟

منم الان واقعا هيچ حسى ندارم انقدر دلم ميخواد الان تكون بخوره😂 منم سنم زياد نيست بنظر خودم كه هنوز ...

خب خداروشکر...نه همه چی به موقع من لاغرم از هفته ۱۴قشنگ حس میکردم تکوناشو البته خیلی ریز ولی از هفته ۱۸ دیگه زیاد شد و الانم که دیگ دردناکه..