2777
2789
عنوان

دردسر با بیمار

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست
انشاالله زود خوب شن فکر کن مادر خودته اگه بستری هست خب شما چرا بریدی

افرین سوال بجایی بود

ایشون قبول نمیکنه نیم ساعت تنها باشع 

چهار نفر از پرستار هارو چنگ زده که خدمه و پرستار به ما تذکر دادن 

بخدا مریض دازیم تا مریض

هم غذا خونه میخواد هم میگه نرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر منم گرفت دور از جون حالش خییییلی بد بود  واقعا هم رعایت نمیکرد وقتی بیمارستان بود من ...

بخدا 5 نفر دارن از ایشون پرستاری میکنن 

میگه هیچ جا نرید بشینید پیشم اخه این چه مدل مریضی  که جدا از پرستاری باید دورش هم نشست 

خانم هایی که تند برخورد میکنید مگه من گفتم بمیره

میگم وضعیتش مشخص بشه 

قراره خوب بشه زودتر 

قرار هم هست فوت بشه زودتر

بخدا جای ما نیستید 

الان تو دل شما اینه که من یه جلادم مادر شوهرمم کزت 

نه بخدا 

دستاش رو بستن به تخت بس که همه رو چنگ میزده پرستار میگفت معتاده که اینجور میکنه 

خیلی اذیت میکنه همرو بخدا 

بخدا 5 نفر دارن از ایشون پرستاری میکنن  میگه هیچ جا نرید بشینید پیشم اخه این چه مدل مریضی  ...

اشکال نداره عزیزم تحمل کنید احتمالا میترسه از بیماریش مادر شوهر منم خیلی میترسید با اینکه بیمارستان اجازه نمیداد شوهرم و خواهرش میرفتن دم در بیمارستان که خیالش راحت باشه هستن 

تیکر رسیدن به اهدافممم💪
اشکال نداره عزیزم تحمل کنید احتمالا میترسه از بیماریش مادر شوهر منم خیلی میترسید با اینکه بیمارستان ...

کلن از قدیم هم همین بوده دنبال توجه گرفتن هستش همیشه الان هم که دیگه بهترین فرصته

کاری ندارن که اتفاقا میگن خودتون هم باشین که کمک بذین

اشکال نداره عزیزم میدونم خسته ای دلتنگ شوهرتی ولی بچشه‌ وظیفشه پیشش باشه کمکش کنه واسه مادر شوهرت هم دعای توسل بخون زود خوب شه بیاد خونش

کلن از قدیم هم همین بوده دنبال توجه گرفتن هستش همیشه الان هم که دیگه بهترین فرصته

اووه مادر شوهر من چه کارا که نکرده شوهر هم نداره دیگه من عادت کردم به این وضعیت خیلی جاهای دیگه هم هواشو داریم با خودم میگم کسیو غیر بچه هاش نداره 

امیدوارم مادر همسرتون به زودی خوب بشن حال دلتونم خوب بشه🌹

تیکر رسیدن به اهدافممم💪