سلام دوستان
در این دو سال و خورده ای که عضو نی نی سایت بودم (و یک سال قبل تر از اون به عنوان خواننده خاموش)، متوجه شدم که به طور میانگین حداقل روزانه ۴ یا ۵ تاپیک مهاجرت در این سایت زده میشه.
از اونجایی که خودم شاید نزدیک ده سالی بود که دغدغه مهاجرت رو داشتم و پروسه اپلای، گرفتن بورسیه و ویزای تحصیلی رو به طور کامل انجام دادم، کاملا دغدغه این دوستان رو درک می کردم (برای اطلاع، من بورسیه دولتی از کشور ژاپن، برای مقطع دکترا گرفتم. بدیهی هست ک ممکنه دوستان به کشور های دیگری، مقاطع دیگری و انواع دیگری از بورسیه علاقمند باشند اماااا مسیر کلی یکی هست و هدف من اینه که اون خط مشی کلی رو ترسیم کنم).
خیلی وقتا سعی کردم تو تاپیک های مهاجرت تحصیلی راهنمایی بدم ولی این تاپیکا معمولا از روی هوس آنی زده می شدن، دوام چندانی نداشتن و بعد هم بین سه هزار و خورده ای تاپیک مشابه گم می شدند.
همیشه دوست داشتم اطلاعاتی رو که توی چند سال تحقیق و دو سال تجربه عینی خودم بدست آوردم، مرتب کنم و در اختیار دوستان علاقمند قرار بدم تا یه راهنمای کلی براشون باشه.
طبیعتا اطلاعات من محدوده، منحصر به شرایط خاصی هست و ممکنه دوستان دیگه ای که تو این سایت هستند و اپلای کردن تجربیات متفاوت یا مشابه دیگه داشته باشن که من تشویقشون می کنم که اونا هم اطلاعاتشون رو مرتب کنن و در اختیار دوستان قرار بدن.
این بحث خیلییییی گسترده است و نمیشه همش روی توی یه تاپیک مطرح کرد. من در نظر دارم یه سلسله تاپیک بزنم و یکسری اطلاعات کاربردی رو پیرامون مقاطع مختلف (بیشتر ارشد و دکترا) با تمرکز بر کشورهای مختلف بزارم.
این تاپیک اول پیرامون کلی ترین کلیات اصلی فرایند اپلای هست