سلام دوستان ما سر یه سری رفتار های مادرهمسرم ک خیلی مادی گراس با همسرم بحثم شد وایشون خیلی از تظر اعصاب ضعیفن و امروز چنان پشت تلفنداد بیداد کرده ک خودمم خیلی حالم بده🥺😭چجوری رفتار کنم ک این ناراحتی ادامه دار نشه😞
من نگرانم ک شوهرم رو گیر بندازن و چون فامیلیم میدونم چقد بدجنس بازی درمیارن حتی کاری کردن پدرشوهر خدا بیامرزم مریض شد و دق کرد نگرانم همون کارارو بخوان با همسرم بکنن😞ولی همسرم فقط داد میزنه🥺😞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظر من تو دخالت نکن.. شوهرتو آروم کن ولی اصلا سعی نکن رابطه شون گرم کنی یا نظری بدی
اخه واقعا جلوشونو نگیرم بدجور میتازن همینجوریش مادرش کل پول ارثیه رو گرفتع خونه کرده نشسته روش الان نزدیک عروسی برادرشه همه دارن میان سراغ همسرمن قرار شد خونه قبلیشو ب جای ارث برادرشوهرم بهش بدن حالا میگه نمیدم میخام اجاره بدم پول بگیرم و حالا هی بما یا خواهرشوهرم میگه کمک کنید پول باهم بزاریم اینو زن بدیم درصورتی ک خودمم مستاجزم😭😞