۱۹ ساله هستم.دیشب یه مهمونی دعوت بودم دوستای خودم و از من کوچک تر همه متاهل 😐 بهشون که نگاه میکردم بهشون میومد ۳۰ ساله باشند هی می گفتن ببینم آقا چی میگه و اینا. یکیشونکه ۱۷ سالش بود و متاهل اومد پیشم گفتند خببببب چه خخخخبرررررر چه خبررر منظورش این بود ازدواج کردی یا نه 😐 منم گفتم نه من مشغول ادامه تحصیل هستم.فکرشو بکنین با طعنه بهم گف کار خوبی میکنی آفرین بخون بخون 😐😐هار خار میخندید
نترس از فرا رسیدن نقطه پایان زندگی، بترس از مجهول بودن نقطه آغاز زندگی.
قرار نیست همه ازدواج کنن یا حداقل زود ازدواج کنن که
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فرایندی توی چرخه تولید سوخت هسته ایه که میان مخلوط ایزوتوپ اورانیم 235رو در مخلوط کل ایزوتوپ ها افزایش میدن
به این فراینده میگن غنی سازی ایزوتوپی که کلا تعداد معدودی از کشور ها تکنولوژی اینو دارن
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
ازدواج یه مرحله از زندگی هست که میتونی انتخابش کنی یا نه! واقعا خیلی تصمیم شخصی هست که یه عمر درگیرشی،نمیدونم چجوری بعضیا ازش برای پز دادن یا فضولی کردن استفاده میکنن!
ولی امید وارم تو این تاپیک زن های کم سن و سال و زیر ۱۸ یاد بگیرن یاد بگیرن که چطور با بقیه حرف بزنند و فکر نکنند که به قول اون خانم که گفت غنی سازی ایزوتوپی انجام دادند
نترس از فرا رسیدن نقطه پایان زندگی، بترس از مجهول بودن نقطه آغاز زندگی.