2777
2789
عنوان

دلم شکست ولی حقم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 33 پست
منم به هرکی زیاد از حد محبت کردم و خودمو ب زجر انداختم اون طرف خوشش باشه،آخرش چنان بهم ضربه زد ک تا ...

من خودم رو خفه در قرض و بدهی کردم نذاشتم اونا کمبود حس کنن این حقم بود واقعا آنقدر فرق گذاشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ضربه خیلی سنگین بحث ماشین نیست خدا شاهده میگم اصلا یعنی من رو بفکرشون نرسید

عزیزمم ی مدت کمتر به زندگی اونها فک کن.

باور میکنی من دیروز از دلتنگی اشکم در اومد.

ولی زنگ نزدم.

چون واقعا حس میکنم زیاد بهم توجه نمیکنن

اخه مگه از پدر مادر عزیز تر داریم یعنی مت از وقتی یادم اینطور دلسوز بودم براشون حتی جهاز نزاشتم هزین ...

عیب نداره

شاید پدر مادرت خوبیاتو فراموش کردن

ولی پیش خدا گم نمیشه

مطمئن باش خدا خودش جایی برات چنان برات معجزه میکنه ک خودت متوجه میشی جواب دلرحمیات بوده

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
وآقا همینه اگر بدونی چه سر زندگی خودم آوردم تا اونا کمبود نداشته باشن 

من از خودم زدم برا خواهرم

که یه وقت دلش نشکنه نداشته باشه بخره

مامان بابام دقیقا مث بابای تو وقتیخواهرم بخواد خونه یا ماشین بخره سریع میرن طلایی چیزی میفروشن تا کمکش کنن

ولی یه بار ۷ میلیون بهمون قرض دادن خدا شاهده مامانم یه حوری رفتار میکرد ( چیزی نمیگفت رفتاری مثلا جرات نداشتیم برا خودمون چیزی بخریم) که شوهرم خرج عیدمون رو داد بهشون گفت امسال عید لباس و اینا نخریم

تازع خودشون بااارها از ما پول قرض گرفتن

ما که برا رضای خدا انجام میدیم

ولی واقعا اونسری جلو شوهرم خجالت کسیدم

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

خوبی که از حد بگذرد

ماحقمونه اینطوری باشیم همونی که ازسردلسوزی میدیم براخودمون باشه عذاب وجدان میگیریم .منم عین خودتم.تازه اینکه چیزی نیست فردا بخای کمک نکنی هزارتا حرف میزنن بهت.بعدم داداشت میگه میخواستی نکنی مگه کوه کندی.  

خداوند در قرآن ب حضرت محمد بخاطر اینکه لباس تنش رو ب مستمند داد و لباس دیگه ای نداشت آیه نازل کرد ک ای محمد نه انقدر دستت رو تو محبت ب دیگران باز بذار ک ازت متوقع بشن نه انقدر دست تو ببند ک کسی نیاد سمتت برای کمک خواستن

ما ک دیگه از پیامبر خدا بالاتر نیستیم

بعد سعی کن کمکت ب دیگران در خفا باشه بیشتر ب مستمندان کمک کن و تا کسی هم ازت کمک نخواسته پیشقدم نشو دیگه اینکه اگه کار خوبی میکنی برای حال دل خودت بکن ک فردا از کسی توقع جبران نداشته باشی

شما خوبی میکنی ولی راه و روشش رو بلد نیستی باعث سرخوردگی خودت میشی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دلم میسوخت که ندارن که لباس می‌خوان که لوازم خوردنی ماهانه لازم دارن که خونه خراب تعمیر کنم هزاران چ ...

حق الناس بچه هات گردنته دلت برای طفل معصوم های خودت نسوخت ؟ دلت برا ادمهای بزرگ که شاید از بی عرضگی نداشتن میسوخت ؟بشین اینده بچه هات رو تامین کن فردا ج.اب اونا رو چی میدی ؟ طفلک همسرت

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مثل مادر من

همه اش از بابام کشید و روح و روان ما بچه ها را داغون کرد و ریخت تو حلق خانواده اش حالا هیچ کدوم سراغی ازش نمیگیرن 

در حدی که اجازه می‌داد داداش های حروم زاده اش بچه هاش را دستمالی کنن

خدا لعنتشون کنه

حق الناس بچه هات گردنته دلت برای طفل معصوم های خودت نسوخت ؟ دلت برا ادمهای بزرگ که شاید از بی عرضگی ...

شما ببینی خانوادت دارن له میشن کمک نمیکنی من وابستگی به خانوادم زیاد متاسفانه