کاربران گرامی، در روزهای اخیر، سایت با پاره ای از مشکلات فنی روبرو است. تیم فنی در حال بررسی و برطرف کردن این مشکلات هستند امیدواریم به زودی برطرف بشه. از صبر و حوصله شما عزیزان سپاس گزاریم
"𝒅𝒊𝒏𝒐𝒐𝒔𝒉"قبل از اینکه در مورد من و پروفایلم نظر بدی اینو بخون🙂👈🏻 اینجا کلیک کنغصه هامو...بخون تو بغض بی زبونم...💜 دلت...میدونم حواسش هست یجورایی...به قلبم تو این روزای تنهایی...همش حسم میگه پیشمی اینجایی...تویی که میسازی همه عشق تو دنیامو...🖤 دخی_شیطوونم :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
"𝒅𝒊𝒏𝒐𝒐𝒔𝒉"قبل از اینکه در مورد من و پروفایلم نظر بدی اینو بخون🙂👈🏻 اینجا کلیک کنغصه هامو...بخون تو بغض بی زبونم...💜 دلت...میدونم حواسش هست یجورایی...به قلبم تو این روزای تنهایی...همش حسم میگه پیشمی اینجایی...تویی که میسازی همه عشق تو دنیامو...🖤 دخی_شیطوونم :)