2777
2789
عنوان

به چنین افرادی شما چی میگید😐

161 بازدید | 20 پست

من دوتا دوست دارم

یکیش اینطوریه که فقط صبح به صبح بهم پیام میده و در کل رفتارش اینجپریه که من باید صحبت کتم و ادامه بدم همه چیو خودش حرف خاصی نمیزنه حتی چندین بار خواستم بخث باز کنم برگشته به شوخی خرکی گفته خب دیگ مزاحمم نشو و.. ( مشخص بود شوخیه ولی کلا شوخی هاش اینجوری لوس و خرکیه)

و رفتارش جوریه ک انکار انتظار داره و من ادم بدی ام و من اهمیت نمیدم به رفاقت

اونیکی هم خیلی دیز پیامارو سین میزنه و حالا بهانشم اینه نتش خوب نیس و.. بازم میگم قابل قبول ولی خودش هم نیس زیاد یا دیر دیر میاذ و اینم اینجوریه ک امروز پیام داده ک اره ما میگیم تو چزا نیستی و صحبت نمیکنی و...

بدم میاذ وقتی خودشون جز پیام کوتاه هیچی نمیگن و دیز سین میزنن از ادم انتظار بیجا دارن😐

بنظرتون حق با منه یا اونا؟

درضمن دوتاشم دوستای مشترکن ینی سه تایی دوستیم

یعد خب حس بدی دارم بشینن باهم بگن ازه فلانی نیس درصوزتی ک خودشونم کار خاصی نمیکنن

اولی رو نمیدونم مغرورهدومی ولی واقعا شاید حالش خوب نیست حوصله نداره من خودم بعضی وقتا اینجوریم

من که نمیگم چجوریه هرکس یه اخلاقی داره دارم میگم خودشون به هر دلیلی زیاد تیستن ولی از من انتظار دازن😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این قسمت حرف خودت رو چند بار بخون راه حل مشکلت رو توش پیدا میکنی:

بدم میاذ وقتی خودشون جز پیام کوتاه هیچی نمیگن و دیز سین میزنن از ادم انتظار بیجا دارن😐

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

بنظر من حساس نشوخودتم یکم سرد شو پیام نده بیین اونام جویای حال تو میشن یا نه

میشن ولی در حد پیام کوتاه فقط. بعد ولی بحثش که میشه میگن تو نیستی تو بی معرفتی و...

اینکه خودت رو خرج آدمایی کنی که طالبت نیستن و یکی در میون کنارتن اشتباهه.

من خیلی وقته دایره ارتباطیم کمه واقعا دوست انچنانی ندازم ایناهم مجازی هستن. پس چیکار کنم

میشن ولی در حد پیام کوتاه فقط. بعد ولی بحثش که میشه میگن تو نیستی تو بی معرفتی و...

توهم مثل خودشون کوتاه جواب بده

دور هرکس بسیار گردی گرچه عزیزی آخر خار گردی

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

توهم مثل خودشون کوتاه جواب بده دور هرکس بسیار گردی گرچه عزیزی آخر خار گردی

والا من انتظاری ندارم میدوتی یه جور کنایه زدناشونو دوست ندارم و کلا هم ربطش میدن به دوست پسرم اون بنده خداهم هیج تقصیری تو روابط من با دوستام نداره

من خیلی وقته دایره ارتباطیم کمه واقعا دوست انچنانی ندازم ایناهم مجازی هستن. پس چیکار کنم

اگه آدمی رو پیدا کردی که حد و حدود دوستی رو بلد بود اون موقع تو هم با اون آدم جدیدی که باهات گرم میگیره، گرم بگیر.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓