2777
2789

مثلا از پیشواز شماره شوهرتون نامزدتون یا حالا عشقتون خوشتون نیاد بگین عوض کنه؟بعد گوش کرده بهتون عوض کنه یان

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

نداره

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

الان پیشواز نداره ولی کلا پیشواز رو مخمه چیزی نمیگفتم قبلا ک داشت 

در کل انقد گوشیش زنگ میخوره ک به آهنگ زنگشم آلرژی پیدا میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐از دوست پسر شد عشق عشق شد رل رل شد پارتنر 

تاپیکامو میگی؟

شرمنده دیگه یادم رف کسب اجازه کنم  

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
نداره  میگه خوشم نمیاد😐

ولی این داره

از موقعی ک با رل قبلیش بود داشت خیلیم غمگینه و همش فک میکنم ب اون دختره ربط داره

میگم عوض کن نمیکنه  

ولی این داره از موقعی ک با رل قبلیش بود داشت خیلیم غمگینه و همش فک میکنم ب اون دختره ربط داره میگم ...

خب بگو دلیلش چیه که عوض نمیکنی من خوشم نمیاد وبگوووو حس بدی دارم  وناراحتم میکنه 

ببین چی میگه 

خب بگو دلیلش چیه که عوض نمیکنی من خوشم نمیاد وبگوووو حس بدی دارم  وناراحتم میکنه  ببین چی ...

ادم نیس ک عین ی رباته  تاپیک قبلم گفتم

بش میگم چرا فلانیو فالو کردی  حس خوبی بش ندارم میگه هرکویو بخام فالو میکنم و این حرفا

از عکس پروفایل همسرم که اون موقع نامزدم بود، متنفر بودم

به محض اینکه اولین بار شروع کردیم باهم چت کردن، بهش گفتم اگه اشکالی نداره، میشه لطفا عکس پروفایلتونو عوض کنید😪

آب شدم از خجالت، اما می ارزید. 

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
از عکس پروفایل همسرم که اون موقع نامزدم بود، متنفر بودم به محض اینکه اولین بار شروع کردیم باهم چت ک ...

برداشت؟

من که بش گفتم گفت باشه ولی برنداش