2777
2789
عنوان

تولده شوهرمه میوه ندارم‌تو خونه چه جوری میز بچینم‌ بزارم غیر میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سالاد میوه خیلی شوهرم‌دوست داره میوه ندارم اخه فقط سیب ونارنگی آلو هم دارم با کمپوت گیلاس خوب می ...

دختر تو اینهمه وسایل داری

خوب همونارو مربعی خرد کن 

ژله تو بریز تو ی ظرف شیشه ای روش رو با حلقه های نارتگی تزءین کن ذرت میگی داری بو بده خوبه قشنگ‌میکنه میزتو بعد کمپوتم داری دیگه بسه دیگخ

قرار نیس که حتما شوهرت از همه چی روی میز بخوره😁

اگه یدونه بستنی داشته باشی با پودر ژله میتونی ژله رولی درست کنی

پاپ کورن هم بزار

میوه هم که دو نوع داری میتونی برش بزنی تزیینش کنی

بعدم اگه دوس داری دوباره میوه بخری به خود شوهرت زنگ بزن بگو آمدنی فلان میوه بخر بیار

همین که بیاد ببینه انقدر به فکرش بودی کلی خوشحال میشه و دیگه هیچ کم و کاستی به چشمش نمیاد. می مونه ی ...

اره ناهار مورد علاقشو گذاشتم اخه ده ساله ازدواج کردیم‌ هرسال سنگ تموم‌گذاشته حتی وقتی سربازی بود به پسرعمش‌گفته بود برام کیک وشال گرفته بود اورد خونمون من اولین باره میخام تولد بگیرم براش

دختر تو اینهمه وسایل داری خوب همونارو مربعی خرد کن  ژله تو بریز تو ی ظرف شیشه ای روش رو با حل ...

وای ممنون استرس دارم از پنج بیدار شدم اولین باره بعد ده سال میخام تولد بگیرم  

چیپس چه جوری درست کنم 

اگه پوست کن داری سیب زمینی پوست بکیر و با پوست کن نازک ببر بعد تو اب سرد بریز چند دقیقه بمونه بعد ابشو خالی کن بزار روی دستمال تا خشک بشه بعد بریز تو روغن داغ تا خوب سرخ بشه .

بعد در بیار دوباره بزار رو دستمال خشک تا روغنش بره

اره ناهار مورد علاقشو گذاشتم اخه ده ساله ازدواج کردیم‌ هرسال سنگ تموم‌گذاشته حتی وقتی سربازی بود به ...

اصلا نگران نباش.همه چیز عالیه.فقط به خودت و بچه هات برس چندتا عکس بندازید یادگاری😍

خدایاشکرت❤️🙏