2777
2789
عنوان

شوهرم سر زایمان اعصابمو بهم ریخته

422 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ما تازه خونه خریدیم و تعمیرات انجام دادیم هرچی داشتیم و نداشتیم خرج خونه کردیم ماشینمونم فروختیم الان دنبال وامیم که ماشین بگیریم...حالا من ۳۵هفتمه خانوادم یه شهر دیگن قرار بود برم اونجا زایمان حالا شوهرم میگه هرکار میکنم ماشین جور نمیشه برادر شوهرمم ماشینشو فروخت اونم خونه گرفت برا معامله شوهرم میگه تا برادرم خونه بفروشه ماشین بخره زمان میبره خودمونم واممون طول میکشه بدن الان خیلی حالم بده میگه بمون همینجا زایمان کن مامانت بیاد یا با اتوبوس بریم من تورو بزارم و خودم برگردم تا یه ماشین جور کنم بیام برا زایمان اینقد حالم بده و استرس دارم حد نداره از طرفیم مامانم سر کاره نمیتونه بیاد پیشم بمونه زیاد نهایت یه هفته بتونه بیاد خیلی حالم گرفته بنظرتون چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلم اولا که پیش پیش مبارکه نی نی .

خب شرایط یکم تو هم شده واسه شوهرتم سخته اونم یکم درک کن چند سال دیگه به این روزا میخندین 

تو یه کتابی خوندم نوشته بود :ما ادما بخاطر این بوی خاک رو دوست داریم ک عزیزترین ادمای زندگیمون تو خاکن و بوی اونارو میده🥲

جات بودم ار خوشحالی غش میکردم که تونستم خونه بگیرم تو این اوضاع گرونهمیشه شکر نعمت کن تا خدا نعمتاتو زیاد کنه

قدم بچت خوبه خونه گرفتی عزیزم

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
خوشگلم اولا که پیش پیش مبارکه نی نی . خب شرایط یکم تو هم شده واسه شوهرتم سخته اونم یکم درک کن چند س ...

دعا کن خونه برادر شوهرم فروش بره یه ماشین خوب پیداشه بگیره تو این یه هفته ده روز

چی بگم خیلی حالم بده روم نمیشه هم جلو خانوادم بگم ماشین نداریم فعلا 

واااااااااا

این چه حرفیه

اینجور مواقع تازه خانواده دختر کمک هم میگنن واسه خرید خونه دامادشون

روم نمیشه بگیم ماشین نداریم جیه

مگه دزدی کزدید 

واااا

دعا کن خونه برادر شوهرم فروش بره یه ماشین خوب پیداشه بگیره تو این یه هفته ده روز

ایشالله درست میشه پا قدم نی نیت انقدر خوب میشه ک دیدین خودتون ماشین خریدین

تو یه کتابی خوندم نوشته بود :ما ادما بخاطر این بوی خاک رو دوست داریم ک عزیزترین ادمای زندگیمون تو خاکن و بوی اونارو میده🥲

هفته سی و پنجی عزیزم تو

هنوز یک ماه و یک هفته مونده تا زایمان

بیصبری نکن خواهرررر