2777
2789
عنوان

هی روزگار

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست
عزیزم ناراحت نشو نمدونم چرا به اونجا که گفتی یه زن نجسه که هرجا بچش دسشویی میکنه میگه ولش کن خشک میش ...

به خدا اینجوریه خونشون بودیم دخترش 8 سالشه رو مبلش جیش کرد گفت عیب نداره خشک میشه اصلا تمیز نکرد 

من؟ 

بله شما

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اینجوریه خونشون بودیم دخترش 8 سالشه رو مبلش جیش کرد گفت عیب نداره خشک میشه اصلا تمیز نکرد&nbs ...

ودف ینی چی واقعا😑😂

دینداریت رو به خدا نشون بده برای من انسانیت تو لازمه🌿
چرا 

چقدر متن تاپیکتون پر از نفرت و ناراحتی و سیاهی بود

سراسر انرژی منفی 😞💔

تولدتون مبارک

امیدوارم خدا به دلتون آرامش بده🙏😘

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
بله شما

اصلا میدونین چیکار کرد باهام. شوهرم 18 سالش بود با یه دختری دوست بود الان 37 سالشه شوهرم دوست دخترش به این پیغام داد اینم شماره شوهرمو بهش داد آنقدر عوضیه فقط میخوام فردا تموم شه سنگینه فردا برام

اصلا میدونین چیکار کرد باهام. شوهرم 18 سالش بود با یه دختری دوست بود الان 37 سالشه شوهرم دوست دخترش ...

😳میدونه برادرش متاهله بعد این کارو کرده؟!!!

im living in pain💔,, i tried to change it but...... 💔💔💔💔it has lots of power
😳میدونه برادرش متاهله بعد این کارو کرده؟!!!

بله شوهرمم چون عاشق اون دختره بود ابراز علاقه کرد بهش اونم دو تا بچه داره. این دشمنم که باعث طلاقمون میخواست بشه خبر مرگش فردا میاد خونمون یه جوریه نمیدونم چرا هر وقت میاد میره دستشویی همش یا گریه میکنه برای خودش نمیدونم چرا اینجوریه عجیبه

زندگی خودش مگه بده؟!

نه دو تا بچه داره خونه داره تو شهر دیگه شوهر خوبیم داره اما نمیدونم با من چرا اینجوریه. جلوی فامیلاشون بهم محل نمیذاره یا شماره وشوهرمو  داد به اون دختره میریم خونشون اصلااااا پذیرایی نمیکنه خودش و بچه هاش میرن آشپزخونه هیچ کاری نمیکنه مثلا تولد دخترش دعوت بودیم صبحانه نداده بود تو شهر دیگه آیه ساعت 4 ناهار داد خودشو بچه هاش میخوردن من داتشم غش میکردم گریه کردم شوهرم منو برد بیرون شیر و کیک خرید به بچه شیر میدادم بی رحمه فقط فکر خودشه و بچه هاش برای بچم اسم میذاره  و..