2777
2789
عنوان

یعنی این راستهههههه!! ؟؟

204 بازدید | 15 پست

تونستم لینک میزارم ببینید متنش پایین

فیلم تو فضای مجازی داره پخش میشه با این‌ مضمون که ۵۰۰ تن موز از کشور سومالی وارد کشور شده که داخلشون کرمی به نام هلیکوباکتر هست که بعد خوردن موز سمی داخل معده آزاد میکنه که بعدش علائم زیر نمایان میشه (اسهال استفراغ حالت تهوع سردرد) و بعد ۱۲ ساعت فردمنجر به مرگ مغزی میشه لطفا از خرید و خوردن موز در این روزها خودداری کنید یا هم اگر خریدید حتما داخلش باز کنید فیلم زیر را ببینید متوجه خواهید شد

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

https://shaboneh.com/%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D9%85/

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

https://iranchetor.com/news/36811/

لینک 2 تا سایت میزارم ببینید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اصلا هلیکوباکتر کرم نیست که  باکتریه .این ی فیلم ساختگیه 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
اخه اصلا هلیکوباکتر کرم نیست که  باکتریه .این ی فیلم ساختگیه

ممنون که گفتی. 

چرته محضه

کسی که به ذره اطلاعات داشته باشه در مورد هلیکوباکتز خندش میگیره از این حرف

هلیکوباکتر از اسمش همونجور که معلومه یه میکروبه

حالا این میکروب تو معده کسایی که مشکلات گوارشی مث زخم معده یا رفلاکس معدی دارن وجود داره که با دارو خوردن رفع میشه

پس کرم نیس و خیلیا درگیرشن

اینا همش چرت و پرته

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
چرته محضه کسی که به ذره اطلاعات داشته باشه در مورد هلیکوباکتز خندش میگیره از این حرف هلیکوباکتر از ...

سرچ کن متن موز سومالی خبر هاش میاد فیلم هم داره اونم ببین. 

اگه دقت کنی موزی که دست زد زیرش بازه 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
https://shaboneh.com/%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%88%D8%B2%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A ...

الکیه بابا کلا وقتی کرمو میخواد برداره دوربینو بالا میگیره بعد برداشت میبره روش مشخصه داخلش نیست از اونور میندازه توش

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

من معدهام میکروب هلیکوباکتری داره😕معلوم نیست به مخ کی رسیده اینو بگه قیمت موزو بیاره پایین

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
سرچ کن متن موز سومالی خبر هاش میاد فیلم هم داره اونم ببین. 

عزیزم خب چرا باید هر چیزی که تو فضای کجازی میبینیم باور کنیم؟!!

من رشته خودم ژنتیکه

واحد میکروبیولوژی ، ویروس و ازمایشگاه هر دوشو پاس کردم

کاملا این میکروبو و شکلش زیر میکروسکوپ میشناسم

اصلا با چشم قابل تشخیص نیس

شاید یه سری موز همینجوری کرم زده شده، ولی هر چی تو اون فیلم دیدین هلیکوباکتر نیس

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
من معدهام میکروب هلیکوباکتری داره😕معلوم نیست به مخ کی رسیده اینو بگه قیمت موزو بیاره پایین

تو تلگرام اینجا ها پخشش کردن 

😐😂

هنوزم این چیزا رو باور می کنین؟

اوایل کرونا هرروز می گفتن دکتر فلانی گفته از ده شب به بعد می خوایم هوا رو وایتکس بزنیم نیاین بیرون.یا اینکه می خوایم هوا رو سم بزنیم تا کرونا بره.

تو رو خدا ول کنین.قرن بیست و یکه