2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم مثل قبل باشم باهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
خدا زندگیتو حفظ کنه انشالله مهرتون همیشه به دل هم باشه دیگه اصلا نمیتونم داشته باشم یه چیزایی ازشون ...

از صحبتات معلومه که خیلی خانومی عزیزم مطمئنن همیشه همینجوری میمونی منم یدفه به شوهرم گفتم من هیچوقت تو زندگیم ادم کینه یی نبودم خونوادت دل منو سیاه کردن مثل دلای خودشون تقاصشو میدن از منم یه ادم پر کینه و نفرت ساختن مث خودشون😞

امیدوارم شما حال دلت خوب باشه عزیزم هوای شوهرتو داشته باش که فقط همون مهمه 🙏🏻❤️

متاسفم لطفا منو ببخش متشکرم دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم تظاهر زمانی سخته ک طرف مقابلت صداقت و روراستی داشته باشه..اما شما ک ضربه خوردی باید بیشتر ...

اصلا سیاست یه بحثه دلم دیگه باهاشون صاف نیست میبنمشون حس خوبی ندارم از زمانی که جلو چشمم تا زمانی که بره رو مخمه قیافش حسودی تو نگاهش بی مهریش 

همش الکی قربون صدقه شوهرم میره تظاهراش کلا تو مخ بود تومخی تر شد

از صحبتات معلومه که خیلی خانومی عزیزم مطمئنن همیشه همینجوری میمونی منم یدفه به شوهرم گفتم من هیچوقت ...

فدای تو عزیزم خانمی از خودته

حتما مرسی که وقت گذاشتی 

انشالله بهترینا سر راهت بیاد همیشه😍

اصلا سیاست یه بحثه دلم دیگه باهاشون صاف نیست میبنمشون حس خوبی ندارم از زمانی که جلو چشمم تا زمانی که ...

عزیزم برای حفظ زندگیت و حفظ رابطه ت با همسرت بعضی روابط رو باید صوری حفظ کنی و چاره ای نداری..سخته.ولی بمرور میشه عادت

عزیزم برای حفظ زندگیت و حفظ رابطه ت با همسرت بعضی روابط رو باید صوری حفظ کنی و چاره ای نداری..سخته.و ...

👍اره دقیقا همینجوره

دلم برای شوهرم میسوزه بلاخره مادرشه با اینکه خودشم باهاش مشکل داره ولی حفظ ظاهر میکنه نمیخواموبخاطر من از مهر مادری دور باشه من تو فشار نمیذارمش اصلا ولی اونا حتی رعایت پسرشونم نمیکنن مگه یه مادر چی میخواد به جز ارامش بچش ولش کنی خودش زن پسراش میشد که به کسی رو نیارن بخدا همش میگه بمیرم برات که کار میکنی بمیرم برات که سختته گرونی نونت نبود ابت نبود زن و بچه اار شدنت چی بود اصلا یه حرفایی بخدا‌....

الان یه دفعه یادش افتادم😂😂

ممنونم ازت😍

👍اره دقیقا همینجوره دلم برای شوهرم میسوزه بلاخره مادرشه با اینکه خودشم باهاش مشکل داره ولی حفظ ظاه ...

فداتشم...کلا بنظر میاد عاقلی...بمرور همسرت بیشتر ازینی ک هست بهت ایمان میاره..طاقت بیار...با همین روال ب همسرت و زندگیت ارامش و امنیت بده.مادرش از تلاش بیهوده دست میکشه...تا کی توان برای تظاهر داره؟

فداتشم...کلا بنظر میاد عاقلی...بمرور همسرت بیشتر ازینی ک هست بهت ایمان میاره..طاقت بیار...با همین رو ...

فدای تو عزیزم نظر لطفته

انشالله که خیر باشه واسه همه

مرسی که وقت گذاشتی انشالله همیشه خوبی برات باشه 

شبت بخیر وخوشی