2777
2789
عنوان

خواهر کوچکترم جلو همه بهم بی احترامی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 19 پست
شماخواهرانه دل سوزوندی براش و حتما خیرشو میخای ولی بقول خودت چشش کور شده داغه الان متوجه حرفای تو نم ...

با بی احترامی که بهم کرد چکار کنم خیلی ناراحتم😔

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
دخالت نکن منم میخواستم ازداوج کنم خواهرم با دلسوزی های نابه جاش نزاشت مثل سگ پشیمونم که به حرفش گوش ...

باهاش دیگه هیچ کاری ندارم اینکه بی حرمتم کرد دارم می‌سوزم کینه اش رو بدل گرفتم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش دیگه هیچ کاری ندارم اینکه بی حرمتم کرد دارم می‌سوزم کینه اش رو بدل گرفتم 😔

اینم فکر کن که اون حق انتخاب داره دوست داره بااونی که دلش می خواد ازداوج کنه باور کن من از وقتی خواهرم این کار کرده شبی نیست خودم سر زنش نکنم که چرا گزاشتم تا این حد به خودش اجازه بده زندگیم خراب بشه دوسال صبر من ندید گریه هام واسه پسر داییم بی تابی ها پسر داییم ندید این طوری کرد با چه عقلی حالا راضی شد من اصفهان افتادم افسردم پسر داییم تهران افسردگی گرفته این واست خواهرم هر روز پاکه با دوست پسرش ککش نمیگزه افتخار میکنه زندگی منو خراب کرده 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
اینم فکر کن که اون حق انتخاب داره دوست داره بااونی که دلش می خواد ازداوج کنه باور کن من از وقتی خواه ...

منم قبول دارم که حق انتخاب داره ولی مشکلم اینه که بهم احترامی کرد از چشمم افتاد 

منم قبول دارم که حق انتخاب داره ولی مشکلم اینه که بهم احترامی کرد از چشمم افتاد 

خب اشکل نداره اینم تموم میشه ولی گلم شما جلوی خودت بگیر که دخالت نکنی چون من خواهرم گفتم دخالت نکن من واسه تو هزار تا کار کردم فقط بزرگی کن توی مراسم من باش ولی تا زهر خودش نریخت ول نکرد دست نکشید قشنگ رید به زندگم گفت لطف کردم همین اول دست همه شون رو کردم بعدم گفت شانس در خونه تو زده خدا دوستت داشته حالا بگم چون خواهرم بزرگه دوبار نامزدی خودش بهم زده مال منم این طوری کرد هیچ کس نمیاد که خواستگاری اینا که میان همه عالی نیستن خواهرم یه عیب که گزاشته شده توی زندگی من مال خودش خراب کرد هیچ آینده منم یه خاک سیاه نشونده 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵