2777
2789

دور باشیم از هم‌میگه‌باشه تلفوتو قطع‌کن

خونه باشیم میخاد کمی صداشو ببره بالا،من میگم صداتو بیارپایینن با جیغ اونم میاره پایین😂

یکی دوبار که‌ دیدم واقعا مقصرم ۱۰۰٪ حق با شوهرمه،عصبانی که شده من‌خودمو مظلوم کردم اون اومده بغلم‌کرده😂

ولی وقتی عصبیه ی ربع بیست دقیقه باهاش حرف نزنی یادش میره میاد معمولی حرف میزنه 

ی خاطره ،ی بار منو عصبی‌کرده بود تازه ۱۰ ماه بود عروسی کرده بودیم،عصبی شدیددد شدم ها دعوا بود،بحث اینا نه،دعوای شیرین😂

من عصبی شدم خواستم گوشیمو بردارم بشکنم بعد دیدم چرا به خودم ضرر بزنم ،رفتم گوشی شوهرمو برداشت زدم دیوار شکست😂🤣

❤Che khobe ke daramet

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الآن باهاش قهرم چون حوصله ام سر رفته بود ولی اون خوابش میومد

خوابیده منم تو گوشی ام صبح هم پامیشه یادشم نمیاد من قهرم یادش هم باشه اینقدر لوس بازی در میاره تا من یادم بره

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

شوهر من عین بچه ها سریع قهر میکنه و فحش میده. به خودم و خانوادم که منو اینجوری تربیت کردن الاقول خودش!! هیچ وقت هم معذرت خواهی نمیکنه. دوز غرورش زیادی بالاست

کفررر میگه فحش میده تهدید به اسیر کردنم میکنه😔😖 نیم ساعت بعد انگار نه انگار دلی شکوندی و تنی لرزونده😔 

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
دور باشیم از هم‌میگه‌باشه تلفوتو قطع‌کن خونه باشیم میخاد کمی صداشو ببره بالا،من میگم صداتو بیارپایی ...

اگه من این کارو بکنم شوهرم درجا طلاق میده. هرچی از حسن خلقش بگم کم گفتم