ازهمون اول قرار داشتیم ک قهرکردیم ک کردیم دلیل نمیشه همو دوس نداشته باشیم خیلی قرار خوبیه چون فک کن مث همیشه ایم حرف میزنیم میخندیم فقط بین حرفاش میگه من قهرما بعد منم میگم باشه یادم میمونه و بعدش دیگ کلا فراموش میشه
عصبی هم بشه نهایت ده دیقس اونم میگه عصبانی ام بپوش بریم قدم بزنیم و میریم بستنی میخوریم و تموم میشه همچی
یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شدهدلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم به مردو زن نیست به ذاتو آدم بودن طرفه اگه انسان باشه بعد اشتباهش همونجا یا نهایت بعد ...
مال من چیز پرت نمیکنه چون پول باید بده تا بتونه بزاره سر جاش. ولی زنگ میزنه این ور اون ور چقلی و آبروریزی و بعدش هم از خوشی ها و تفریح و خونه مامان رفتن تحریم میکنه
اما دعوا های بزرگ امپر میچسبونه بد جور،بدجور،در حد وسیله خرد کردن
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
حتی منم مقصر باشم تنها کاری که میکنه این میره تو اتاق تو لباساشو میپوشه میره قدم میزنه بعدم با یه چیز کوچولو موچولو بر میگرده برای اشتی مثلا یه دونه ابنبات چوبی یا یه دونه شکلات معمولا خوراکیه😂
اگه تو ماشین باشیم باسرعت نور رانندگی میکنه و تو خیابونا لایی میکشه و موقه ترمز جوری ترمز میزنه و قیژژژ صدا میده که کل ملت نگامون میکنن وقتی هم ماشین دسش نباشه درارو میکوبه بهمدیگه
خداروشکر دست بزن وداد زدن وفحاشی و توهین اصلا و ابدا نداره