2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=213294420]راضی کن برا مشاوره بنظرم قهر قهر و بودن بدترین خصلت تو رابطه زناشویی زن و مرد نداره[/QUOTE

به خدا منی که زنم از این ادا اطوارا و لوس بازیا در نمیارم. موقعی که قهره نمیذاره مثل قبل با خانواده م ارتباط داشته باشم. انگار که میخاد تلافی کنه، تهدیدمم میکنه

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم 

میدونم درست بشو نیست. حتی پدر مادرشم این اخلاقیات خیلی عالی پسرشونو میدونن و در ضمن منو هم خیلی دوست دارن. ولی چه فایده، مهم زندگی خودمه که هر روز در نکبت غوطه میخورم

برخورداش متفاوته.عصبی نمیشه ولی اگه بشه خیلی وحشتناک میشه ولی بازم در حد بزنه نیست که،مثلا میگه &nbs ...

شوهر منم عصبی میشه نمیزنه خداروشکر. ولی اونروز گفت پامیشم عین سگ میزنمت😂😂😂 بعدش بابت این حرفش ۲روز ازم عذرخواهی میکرد همش،هی میگفتم عیب نداره بابا،ول کن نبود😂

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
نه از اوایل تقریبا همینجور بود. خسته م ازس

پس اخلاقشه بازم با ارامش باهاش حرف بزن مشکلتونو حل کنین وقتی باهاش تنهایی اون موقع بگو وقتی آرومه بگو که رفتاراش ناراحتت میکنه انشالله درست میشه

شوهر منم عصبی میشه نمیزنه خداروشکر. ولی اونروز گفت پامیشم عین سگ میزنمت😂😂😂 بعدش بابت این حرفش ۲رو ...

😂😂😂😂خدایی من اعتراف میکنم در ۹۹درصد موارد کرم از خودم بوده.😂😂

خدای من...مردم شکر نعمت های تو را میکنن؛اما من،شکر بودنت را؛تو نعمت منی...😍😍😍عزیزان برا سلامتی امام زمان(عج) و خودتون و خودم و همه یه صلوات مهمونمون کن😘