2777
2789
عنوان

نمیدونم حاملم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی چطور زمان تخمک گذاریمو پیدا کنم؟!

عدد۱۲رو±۲ڪن میشہ ۱۰تا۱٤روزقبل ازپریود

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم

تغییرات آب و هوایی هم الآن خیلی تأثیر میذارره رو پریودی...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

منم بی بی چک ده دوازده روز بعد موعد نشون داد بارداری مو قبلش منفی میشد.

بارداری اول بود؟

مال اولی بعد ۱۰ روز پررررنگ بود الان ۶ روزه عقب انداختم منفیه پریودم نمیشم

😆😆😆
پریودتون منظمه؟ چند روز طول میکشه

اصلا

تنبلی دارم

الان سه ماهه پری نشدم

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
عدد۱۲رو±۲ڪن میشہ ۱۰تا۱٤روزقبل ازپریود

مرسی ازت عزیزم❤❤❤❤❤

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
پس فقط کیت کمک کننده اس

مرسی ممنون❤❤💋