2777
2789
عنوان

بچه ها یمی منو آروم کنه ترخدا

191 بازدید | 28 پست

من تصمیم گرفته بودم عمل بینی انجام بدم دکتر بیتی منو دید گفت بیتیت کوچیکه عیویش نیست اگه بخوای عمل کنی من انجام میدم فقط بیتیت تو صورتت خیلی کوچیک میشه خلاصه کلی حرف زدم همسرمو راضی کردم ورفتم عکس گرفتم برای ۷آذر بهم نوبت عمل داد

هرکی هم گفتم میخوام عمل کنم گفت واقعا عمل نکن بینیت حیفه کوچیکه خودش همه عمل میکنن مثل تو نیمه فانتزی بشه وازاین حرف ها از چند نفرهم تحقیق کردم گفتن بعدازدوتاپنج سال پلیپ گرفتن،موقع گریه خیلی اذیت میشن،شلا خروپف میکنن،نباید ضربه سنگین بخوره وگرنه دوباره میری اتاق عمل واینکه زنستونا سرمابخوری خیلی زیاد اذیت میشی وتو سن بالا بینی چون غضروف نداره بدفرم وافتاده میشه

منم کلن منصرف شدم وقتی دیدم اینقدر مراقبت میخوادوعوارض داره

حالا امروز تماس گرفتن گفتن عکسات آمادست کلی دلم گرفت

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوستام که عمل کردن تو نفس کشیدن مشکل دارن خیلی اذیت شدن دوباره میخوان برن عمل 😑

پس عوارض هایی که داره درسته

من عمل نکنم؟

آخه وقتی خود دکترهم گفته بینیت خودش کوچیکه دنبال چی هستی

می خوای بعدا بینییت یه جوری بشه بی ریخت بشی؟؟ 

همونطور که بینی خیلی بزرگ ایراده بینی خیلی کوچیک هم نقص صورتت میشه و قیافه تو میریزه به هم چند مورد این ندلی دیدم صورتشون خیلی ضایع شده، مث کاریکاتور شده

حالا عوارض و درد و همه چی به کنار

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

آره عوارض داره حالا بستگی به دکترتون داره ولی اگه بینیتون خوب و عادیه چرا میخواید عمل کنید ؟ 😶  ...

واقعیت که پزبدم  همین ولی خودمم دوس داشتم عمل کنم ولی وقتی دیدم اینقدر عوارض داره گفتم سلامتیم مهم تره

بینیم گوشتیه ظاهر خوبی نداره تنها عیبیه که دارم همه بهم میگن عمل کنی قشنگ میشی بااین که صورتم پهنه و ...

اره آدم تعقیر میکنه ولی عوارض داره عمل 

بینی ازفابریکی درمیاد

واقعیت که پزبدم  همین ولی خودمم دوس داشتم عمل کنم ولی وقتی دیدم اینقدر عوارض داره گفتم سلامتیم ...

والا اگه بینیت واقعا خوب و عادیه که دیگه مشکلی نیست ! من یکی رو میشناسم بینش هیچ مشکلی نداشت ولی رفت عمل کرد دکتره گند زده تو سوراخ دماغش اصلا با هم هماهنگی ندارن و از رو به رو افتضاح شده ! می‌خوام بگم هیچ مشکلی واقعا نداشت بینیش ولی رفت عروسکی کنه مثلا.دماغ عملی که پز دادن نداره چیز های خیلی با ارزش تری برای پز دادن تو زندگی هست 😉 اگه دماغت خوبه به نظرم بیخیال شو ولی خب بازم خودت میدونی 🤝