2777
2789
عنوان

بچه ها یمی منو آروم کنه ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 28 پست
آخه وقتی خود دکترهم گفته بینیت خودش کوچیکه دنبال چی هستی می خوای بعدا بینییت یه جوری بشه بی ریخت بش ...

اره خداییش دکترچندبارگفت حتی گفت باید کلی وزن کم کنی که معلوم بشه عمل کردی

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
واقعیت که پزبدم  همین ولی خودمم دوس داشتم عمل کنم ولی وقتی دیدم اینقدر عوارض داره گفتم سلامتیم ...

وااا

مگر عمل بینی پز داره

اگرم کسی بخواد پز بده اونیکه صورت خودش اوریجینال و بدون عمل رو فرم و زیبا  باشه در اولویته

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره آدم تعقیر میکنه ولی عوارض داره عمل  بینی ازفابریکی درمیاد

اره خب من خودمم میترسم عمل کنم ولی خب اولا پولش و ندارم دوما مردم زیاد به قیافه اهمیت میدن سوما توعکس و فیلم میشم ......

مگه دکتر از پول بدش میاد؟. دماغت کوتاه  و کوچیک میشه صورتت خراب میشه

ازهمسرم اجازه گرفتم فقط ازنزدیک عکس بینیموبزارم یکم صبرکنید

دستش نزن.انقد حرص میخورم طرف همه چی صورتش نرمال.رفته بینی عمل کرده فاصله دهن و بینیش زیاد شده.واقعا حیفه.تناسب اجزا خیلی مهم تر از فرم بینیه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
این خیلی خوبه که خدا هواتو داره. چی ازین بهتر. یعنی هوای هممون رو داره

بله عزیزم درسته خداهمیشه حولسش به بنده هاش هست

چون تواوجی که تصمیمو گرفتم که عمل کنم از غریبه تا آشنا منصرفم کردن

خدا رو شکر، اخه .همهههههه بعد از عمل پشیمون میشن دیگه وای به حال شما که بینیت خوب هم هست صد در صد پشیمون میشدی. خدا رو شکر .عمل هزاران عوارض داره و یه خوبی و اون زیباییه. ولی تا آخر عمرت باید عوارضش رو داشته باشی