2777
2789
موفق باشی عزیزم . دخترم میخواست بره تجربی ، اونایی که قبلا تجربی خونده بودن ، گفتن نرو . قبول شدن &n ...

نه اصلاً اگه تلاش داشته باشی و پشتکار قبول  میشی 

منو نبین حیف شدم من تو قسمتم نبود پزشکی خدا نخواست 

دوتا کنکور دادم

برای کنکور اولم یهو کهیر زدم و بعدم مفاصلم آب اورد و نزدبک به دو ماه نه میتونستم بشینم نه میتونستم پاشم نه میتونستم راه برم نه میتونستم دراز بکشم درد خیلی بدی بود به حدی که سر کنکور گریه میکردم از درد

کنکور سال دوم هم خراب شد چون یه هفته قبل کنکور مامانم تصادف بدی کرد و تا پای مرگ رفت من سر کنکور اشکام یه سره میریخت 

یه جورایی دیگه شرایط پشت کنکور موندنو نداشتم وگرنه من پزشکی رو شاخم بود 

امممم بدون تحقیق صحبت نکنید آزاد ها جویدا ار دولتیا توانمند تر شدن  همین رشته شما تو آزاد کلی ...

نه واقعا نسبت به شهریه و سطح آموزشی که دارن ارزش رفتن نداره به نظرم

چون نسبت به دولتیا‌ کار عملی و تحقیقاتیشون خیلی کمتره و اوناییم که تو دانشگاه ما ارشد میخوندن و از آزاد اومده بودن از نظر مهارتی خیلی پایین تر از دولتیا بودن.حتی پروژه کارشناسیشونم ترجمه و مقاله های ساده بود در حالی که ما پروژه هامون شبیه سازی با نرم افزار داره و امکان نداره بدون اینا کسی فارغ بشه.

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای سلف برای من که وحشتناکه  یه چیز عجیبیه اصلا

غذای ما خوبه هااا فقط اکبرجوجش داغونه و ماهی پلوش

دوشنبه ها هم تو شام کافور میریزن معمولاً یا ماکارانی هست یا عدسی و کتلت!

ولی خب سیر نمیشی با غذای سلف! 

وااای تو چه قدر غربتی و نفرین کنی😂😂😂 خانم عزیز نی نی یار گفته اینجا به کسی کمک مالی نکنید اصلا ...

گلم منمـ نگفتم کمک کنین منـگفتم کسی ک رفته ازاد حالا کم اورده مسخرش نکنین بگین چشمش کور میخواس بره دولتی مگ نمیدونست ازاد گرونه 

شاید اونم اگ امکانات خیلیای دیگ رو داشت میتونست بره دولتی اگ کمک نمیکنن مسخرشم نکنن

دیگه دوره ی این حرفا گذشته الان آزاد و دولتی هیچ فرقی نداره اتفاقا آزاد مشکلش فقط شهریه شه و یه سری مزایای دیگه داره مثلا بابت آزاد کردن مدرکت لازم نیست چندیدن میلیون پول بدی و ...

دقیقا  من حساب کردم پول غذا و رفت و آمد هر ماه بیشتر از یه ترم دانشگاه آزاد میشه

بیشتر؟ نه دیگه. رشته ی پیراپزشکی ازاد ترمی بالای ۱۰تومنه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
بچه های ازاد واقعا درس خونن استادا شونم سخت گیر  من ک راضیم  تازه مدرکشم بعد دولتی م ...

هیچکدوم از دانشگاه های ایران مدرکشون تو خیلی از کشور های دیگه معتبر نیست.

داخل کشور هم همینطور فقط باید بند پ داشته باشی که بتونی با هر مدرکی بری سر ی کار به درد بخور.

هیچکدوم از دانشگاه های ایران مدرکشون تو خیلی از کشور های دیگه معتبر نیست. داخل کشور هم همینطور فقط ...

ک گفته؟ 

من خودم کلی تحقیق کردم 

کی گفته مدرکای ایران تو خارج معتبر نیست😐

دیگ الکی شایعه نسازید

بیشتر؟ نه دیگه. رشته ی پیراپزشکی ازاد ترمی بالای ۱۰تومنه

نه رشته های معمول

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡