2777
2789
خدایی پدر مادرا گناه دارن . خرج خونه اینقدر زیاده که کم میارن ، دیگه بخواد خرجای دیگه بیاد وسط ...

دانشجوها باید یه کار نیمه وقت داشته باشن دیگه 

اما در‌ کل زندگی سخت شده

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم ولی به جز حیطه علوم پزشکی آزاد ارزش نداره رفتنش

امممم بدون تحقیق صحبت نکنید

آزاد ها جویدا ار دولتیا توانمند تر شدن 

همین رشته شما تو آزاد کلی نخبه داره ک تو ارشد وارد دولتی های تاپ میشن 

دندانپزشک دربار....برای آرامش دلم انرژی مثبت برام بفرست
کسی از بچگی کار کرده  پس اونقدر عرضه ی کار داره که هم درس بخونه هم کار کنه پس دیگه نیازی نیست ...

چقدر تلخ گفتی 

من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید  واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،
خدا قسمت بچت کنه به حق پنج تن بتونه گلیمسو هز اب بکشه

وااای تو چه قدر غربتی و نفرین کنی😂😂😂

خانم عزیز نی نی یار گفته اینجا به کسی کمک مالی نکنید

اصلا نباید جدی گرفت چون اینجا خیلی ها سرشون کلاه رفته

از دست متکدی ها

البته امیدوارم معنی متکدی رو بدونی 

حالا تا صبح بشین نفرین کن😂😂

💍♥ i said yes 

دقیقا  من حساب کردم پول غذا و رفت و آمد هر ماه بیشتر از یه ترم دانشگاه آزاد میشه

پول ناهار و شام از شنبه تا چهارشنبه بیست هزار تومنه 

تازه اگه فقط دو وعده همون غذای سلف رو بخوری که به هیچ عنوان سیرت نمیکنه و یه جورایی انگار رزرو غذای سلف پول حروم کردنه

من که فقط برا دل خوش کردنم رزرو میکنم که اگه حال نداشتم برا خودم غذا بپزم یا برم بیرون بخورم اون غذا رو بخورم

خدا قسمت بچت کنه به حق پنج تن بتونه گلیمسو هز اب بکشه

ناله نفرین نداره عزیزم

اون خانومم درست میگن به هر حال نمیشه تو مجازی اعتماد کرد به کسی

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
ناراحت نشو گلم بعضیا خوشی زیر دلشون زده دیگ نمیتونن ب شرایط بد فک کنن

دل ادمـ میسوزه من کاری ب اونی ک پول میخواسته ندارم 

اما اون بچه ای که سر چهار راه شیشه ماشین پاک میکنه با اوونی که خو جیبش پر فندق و پستس زیر نور چراغ مطالعه درس میخونه یجور باید مقایسه بشن؟

ناله نفرین نداره عزیزم اون خانومم درست میگن به هر حال نمیشه تو مجازی اعتماد کرد به کسی

عزیز من کاری به اونی ک کمک میخواسته ندارم 

من میگم مسخره نکنید کسی رو ک ازاد رفته حالا از پس خرجش بر نمیاد بگید چشمش کور میخواس دولتی بیاره شرایط همه مثل هم نیست

پول ناهار و شام از شنبه تا چهارشنبه بیست هزار تومنه  تازه اگه فقط دو وعده همون غذای سلف رو بخو ...

غذای سلف برای من که وحشتناکه 

یه چیز عجیبیه اصلا

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡