خواستم بگم عزیزم شما خودتو جای طرف نذاشتی شاید اون از بچگی کار کرده کمک خرج خانوادش بوده وقت و شرایط نداشته مثل خیلیای دیگ تو خونه و کتابخونه درس بخونه کتاب کمک اموزشی داشته باشه با هشتا مشاور ک بتونه دولتی بیاره خیلی از کسایی که ازاد میخونن برای خرج تحصیلشون کار میکنن مث تمیز کاری و گارسونی بازهم زورشون نمیرسه اما میخواد درس بخونه هدف داره شما نگو چرا از اول فکرشو نمیکرد دانشگاه ازاد انقد خرجشه و کسی ک ازاده رو نباید پول خرجش کرد فک نکن اگ دولتی هستی باهوشی شاید یکی مث تو باشه اما امکانات تورو نداشته باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی از بچگی کار کرده پس اونقدر عرضه ی کار داره که هم درس بخونه هم کار کنه پس دیگه نیازی نیست ...
چقدر تلخ گفتی
من مادرم ،،مادر سه تا بچه ،، روزگارم از بچگی تا الان خوب نبود ،،،به خاطر بچه هام خیلی تلاش می کنم که روزگارشون مثل من نباشه ،،،تو خونه ترشی درست می کنم می فروشم یک ساله واسه مردم قرآن می خونم چله قرآنی میگیرم واسه،حاجتشون دعا می کنم،،واسه اموات نماز قضا ،،و روزه قضا برای اموات می گیرم ،،لطفا حمایتم کنید و ترشی بخرید،، چله قرآنی حاجت روایی بخواید واستون بخونم ، تا بتونم واسه بچه هام مواد غذایی تهیه کنم ،،