یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عکسشو بذار.ولی بنظرم وسیلتو نفروش حیفه یه روزی ب کارت میاد
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
طرح شومینه کارکرده هستش فعلا مورد پیدا کرده باید تعمیرش کنیم اگر بیخوام ولی اون یکی مشکی جدید هستش بدنش کلی داغ میاد وقت روشنه خدا نکنه دست بچه بخوره به بدنه بخاری ولی طرح شومینه هم کهنه واون گوشه هاش برا بچم یخورده مشکل سازه
به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
اینو اگر بیخوام باید بدم تعمیرش کنن برام با اینکه ۸ ساله استفاده کردم بازم دلم نمیاد ولش کنم 😉😀
اره بنظرم تعمیرش کن.برا بچه هم دورش بالش بذار یا یبار دستشو ببر نزدیک بگو داغه نباید دست بزنی اینا دیگه نمیره دورش