سلام بچه ها منوشوهرم یه خونه تو روستامون اجاره کردیم ک وقتی میریم اونجا دیگ معذب نباشیم و سربار کسی نشیم، البته اینم بگم ک اونجا یه زمین کوچیک واسه کشاورزی هم داریم.. بیاین بگین واسه دو سه روز در هفته ک بخایم بریم اونجا چه وسایلی نیازه ک من ببرم تو اون خونه؟ چون الان فقط یه فرش اونجا پهن کردیم بگین چی دیگ لازمه ببریم هم وسایل آشپزخونه هم وسایل خواب و... اون مهمتریناش رو بگین، ممنوووون🙏🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آشپزخونه ،دو تا قابلمه کوچیک،دو تا تابه،قاشق و چنگال،چاقو ،ابکش،رنده،نمک و فلفل
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
سلام گلم مبارکتون باشه ایشالله ب خوشی...یخچال و ی گاز کوچولو و ی کابینت یا سبد نگهدارنده ک توش ادویه جات جمع کنی چون بالاخره میخوای غذا درست کنی تلوزیون..فعلا همینا ب فکرم رسید