balash مدیر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1441 عنوان چقد بعداز ازدواج بچه دار شدید؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 54 پست کیا زود بچه دار شدن وکیا معتقدن که با اومدن بچه زندگی گرمتر میشه وبرعکسش؟! 1400/08/05 | 09:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
balash مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1441 من الان ۶ ساله ازدواج کردم و بچه ندارم اینجا اکثرن میگن با اومدن بچه زندگیمون سرد شد البته رابطه شو ... منم حس میکنم گرمتر میکنه ولی دودلم هنوز نمیدونم چیکار کنم
اغواگراحساس عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 8553 بقدری منو شوهرم عاشق بچه ایم کلا خانوادهامون خودمون ک ناراحتیم چرا دوران عقدمون زیادتره .برم خونم حتما میارم همون اول.. اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
balash مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1441 10ساله ازدواج کردمو با توافق همسرم بچه نیاوردیم . فعلا هم قصدشو نداریم چه تحملی دارید خوشبحالتون من یه سالم نشده دلم آب میشه واس بچه
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 راضی بودی از اینکه زود بچه دار شدی؟ سختی داشت ولی خدا روشکر الان که نگاه میکنم دخترم ۱۷سالشه و پسرم ۱۴ بزرگ شدن ارزشش رو داشت البته خودم سنی نداشت حالا بیشتر مثل دوتا خواهر هستیم قربان وفای سگ ♥️
بهارشکلاتی عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 5715 33 عزیز دیر نمیشه به نظرت خودت؟آخه میگن سعی کنید پایین ۳۵ باردار بشید وگرنه سخته.. مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11156 بچه با کسی ک بهت میگه بچه بیار و تو میگی من نمیخوام و اون بچه وا نکنه نازایی در جواب چی بهش بگم؟ ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
بهارشکلاتی عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 5715 سختی داشت ولی خدا روشکر الان که نگاه میکنم دخترم ۱۷سالشه و پسرم ۱۴ بزرگ شدن ارزشش رو داشت البته خودم ... چندسالگی باردار شدید؟ مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
shahrzad5267 عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 17435 چه تحملی دارید خوشبحالتون من یه سالم نشده دلم آب میشه واس بچه شاغلم سرم گرمه . دیگه دیگه بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
balash مدیر استارتر عضویت: 1400/03/05 تعداد پست: 1441 سختی داشت ولی خدا روشکر الان که نگاه میکنم دخترم ۱۷سالشه و پسرم ۱۴ بزرگ شدن ارزشش رو داشت البته خودم ... چقد عااالی زنده باشن عزیزم
مانلی۶۶ عضویت: 1397/10/13 تعداد پست: 7724 من الان۷سال ازدواج کردم وباردارمخیلی هیجان دارم ک بچم بدنیا بیاد
بهارشکلاتی عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 5715 ۱۷سالم بود اوه چقدر زود ایشالله همیشه صحیح و سالم باشن بچه هاتون❤ مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺
کتیپری عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 1188 من الان ۶ ساله ازدواج کردم و بچه ندارم اینجا اکثرن میگن با اومدن بچه زندگیمون سرد شد البته رابطه شو ... منم ۶ ساله و بچه ندارم ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.