2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه که ندارم عزیزم تازه میخوایم اقدام کنیم ولی میترسم پشیمون بشم😄

دیگه با تجربه ها باید کمکت کنن . اینم منم نمیتونم بگم .   ولی خیلی ها رو دیدم بعدش ابراز رضایت کردن. 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
بچه نداری اینطورنگو،حتی اگ دوست ندار،شاید خدایی نکرد خدا برات داشتنشو کرد آرزو

وای اره🥲

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
حرفای بچهای اینجا کلا زیاد قابل باورنیس،رابطه ای ک قبلش خوب نبود بااومدن بچه خرابترمشیه طبیعی،امااگ ...

اگه یه زندگی پایدار نباشه که بچه نیاد بهتره منظور من اینه بچه شیرینه و زندگیو گرمتر میکنه اگه دونفر موافق باشن وگرنه مسئولیت خیلی داره من خودم ۳۸ سالمه و هنوز بچه ندارم دیر شده ولی انشا.. امسال میارم یه دونه😍😍

گناه من سادگی بود .
خداروشکر....من دارم میپرسم چون قراره یه سال دیگه عروسی کنم تجربه داشته باشم🙈🙈

الهییییی خوب عشقم زود بچه دارنشو بزار یه مدتی بگذره 

من بارداریم ناخواسته بود ولی راضی ام 

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
الهییییی خوب عشقم زود بچه دارنشو بزار یه مدتی بگذره  من بارداریم ناخواسته بود ولی راضی ام  ...

آهان بله درسته بازم ممنونم❤من همسرم بچه دوست داره خودم میگم خیلی زوده الان ۲۰ سالمه تا ۲۵ ۲۶ فرصته

مادر شدن حس خیلی عجیبیه🥺