2777
2789
عنوان

موکت خونرو زشت میکنه نه؟؟

643 بازدید | 39 پست

خونمون جوریه که باید موکت بندازیم دوس ندارم موکت بندازم جلوه فرشام رو سرامیک خیللللی خوبه 

اگر خونتون موکت میخوره عکس بدید حداقل دلم خوش بشه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

ن ی وقتایی پوشش میدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد مثل " اگه ننه نیست باید با زن بابا ساخت" افتادم😄

قدیما همه خونه ها موکت بود و روش فرش مینداختن

والله همه چیز داره برمیگرده ب قدیم پس زشت نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نه اتفاقا منم فکرمیکردم زشت میشه 

همسایمون موکت کرده پالاز موکت ساده 

پرزاش متوسط خونش یه دست شده خوب شده 

حتی آشپزخونرو هم زده 

دیگه هی سیرامیکا روش خاک نمیشینه یا لک نمیوفته هی دستمالو طی بکشی

ولی هزینش زیادشد

اسی من زیرقالیام موکته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه اتفاقا منم فکرمیکردم زشت میشه  همسایمون موکت کرده پالاز موکت ساده  پرزاش متوسط خونش ی ...

آخ گفتیا. سرامیک قشنگه ولی مدام بابد دستمال و جارو به دست باشی. منم میخوام کلا موکت کنم خونه رو. حیفمم میاد چون سرامیکهای خونه واقعا زیبا هست. ولی چاره ای نیست

موکت خیلی زشت و بی کلاسه

و همچنین حساسیت زا

من پام به موکت بخوره تا چند روز خارش داره

اگه خونه کسی برم که موکت داره حتما ۲ تا جوراب کلفت رو هم میپوشم

سرامیک مگه موردش چیه که موکت کنی

نه اتفاقٱ خوب میشه البته باید رنگش به وسیله هان بخوره 

من خواهرم کل خونش رو پالاز موکت کرده و پرز داره و رنگش نقره ای هست خیلی خوشگل شده البته تم خونش طوسیو نقره ای هست و با وسیله هاش ست شده و عالی شده 

منم منتظرم پول دستمون اومد همین کار رو بکنم

اسی چرا باید موکت کنی؟

چون سرامیک نیست خونه خودمونم نیست کاریش کنیم 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
ن ی وقتایی پوشش میدع

موکتمو دیدی اخه؟ 

نه اتفاقا منم فکرمیکردم زشت میشه  همسایمون موکت کرده پالاز موکت ساده  پرزاش متوسط خونش ی ...

دروغ چرا ما وصعمون نرسید پالاز بگیریم متری 160 بود