2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی سخته ک خدا بخواد از طریق بچه امتحانت کنه 

از خدا می‌خوام بهت صبر و تحمل بده ک بتونی سر بلند باشی 

منم مادرم هیچی ب اندازه مریضیه بچه ادمو از پا نمیندازه 

الهی ک خدا بهت کمک کنه عزیزم 

دارم گریه میکنم همین الان

چونکه دلم شکسته

امشب به خدا گفتم منکه بچه بودم اون مریضی رو داشتم بزرگتر شدم و فهمیدم چمه کلی بخاطرش ضربه روحی خوردم یکم بهتر شدم

عاشق شدم

عاشق کسی که نمیخواد خوشبختم کنه فقط توقع داره باهاش دوست بمونم😔😔 هرچند گذاشتمش کنار دیگه

عزیزم خیلی سخته ک خدا بخواد از طریق بچه امتحانت کنه  از خدا می‌خوام بهت صبر و تحمل بده ک بتونی ...

ای کاش ای کاش هیچی نداشتم تو زندگیم فقط بچه ام سالم بود مامانم میگه ناشکری نکن بچت که چیزیش نیست عقلش سالمه دستو پاش سالمه فقط شکمش بزرگه و هزارو چهارصد تا چربی داره رشد هم کمه مثل بچه های دیگه رشد نداره انرژی نداره

مریضیت چی بود خواهری؟

دوست ندارم بگم عزیزم😔 روزا سختی بود نپرس ازم

آب شدن و اشکای توی چشم مامانمو دیدم

الان خوبم ولی آثار ضربه هایی که خوردم روی روح و روانم هست😔 چشمام پره اشک همین الان که دارم این پستو مینویسم

پس شماهم مامان منو درک میکنی میدونی چقدر سخته ببینی بچت داره زجر میکشه😔

دوست ندارم بگم عزیزم😔 روزا سختی بود نپرس ازم آب شدن و اشکای توی چشم مامانمو دیدم الان خوبم ولی آث ...

آره اینو بدون تو دنیا هیچی ارزش اینو نداره که بخاطرش مادرتو ناراحت کن الان دخترناز من تو خوابه ولی من اشکام کل بالشمو خیس کرده نگاه به چهره معصومش میکنم و میگم خدایا فقط تو میدونی چی در انتظار منه🥺🥺🥺

آره اینو بدون تو دنیا هیچی ارزش اینو نداره که بخاطرش مادرتو ناراحت کن الان دخترناز من تو خوابه ولی م ...

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده😔 هیچی بدتر از مریضی بچه نیست

مامانم دوتا بچه نوزاد از دست داد الانم که دوتا دخترش حال خوشی ندارن دلم کبابه براش

غمم رو بگم باور نمیکنی، پدرم و شوهرم توی یک روز فهمیدم سرطان دارند، الان 5 ساعته که بابام دیگه توی این دنیا نیست، منم نباید گریه کنم تا صبح بشه یه جوری به شوهرم بگم بابام فوت شده که داغون نشه، خدایاااااا من و میبینی