2777
2789
عنوان

صاف کردن مو. حال آدم و خوب میکنه؟

105 بازدید | 18 پست

سلام دوستان. میخوام کمی تغییر کنم واسه روحیه ی خودم.

موهام صاف هست ولی موجداره.‌اگه برم صاف کنم حالم خوب میشه کمی؟واسه حال دلم میخوام کمی تغییر کنم.مژه هام و فر کنم؟

بلی چند ماه اولش خعلی خوبه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاضرم هر کاری کنم یک هفته حالم خوب باشه. 

منظورم موهات بود 

اولش خبلی خوب میشه مرتبه لطیفه زیباس 

حالتو خودت باید بخوای

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
منظورم موهات بود  اولش خبلی خوب میشه مرتبه لطیفه زیباس  حالتو خودت باید بخوای

جدی چه خوب. همت کنم برم. راستی دو مدل صافی داریم. یکی با سنگ معدن هست یکی مواد میزنن کدوم خوبه؟