خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 عنوان پرسینگ بینی 175 بازدید | 34 پست میخوام پرسینگ تیغه بینی رو انجام بدم کسی خودش یا اطرافیانش تجربه دارن؟نظرتون منفیه یا مثبت؟اگه منفیه دلیل منطقیتون چیه؟ 1400/08/04 | 23:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 منفی آدم مثل گاو میشه چیه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 منفی آدم مثل گاو میشه چیه گفتم منطقیتشبیه درستی نبود
میکاسا_اکرمن عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4695 یه پیرسینگایی هست میزنن رو لثه از اونا بزن🥺🥺بینی یه خورده خز شده
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 گفتم منطقی تشبیه درستی نبود نظر من اینه تمام کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 اگه دوست داری که بزن آره میخوام بزنم ولی خب ی سریا راضی نبودن از اینکه زدن میخواستم ببینم کسی تجربه داره
میکاسا_اکرمن عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4695 منفی آدم مثل گاو میشه چیه شاید شما شبیه گاو شی..همه مثل شما که نمیشن🤔
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 شاید شما شبیه گاو شی..همه مثل شما که نمیشن🤔 بی ادب خیلی ها خیلی کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 یه پیرسینگایی هست میزنن رو لثه از اونا بزن🥺🥺بینی یه خورده خز شده ن اونو دوس ندارم با خز بودنو نبودنش کاری ندارم میخوام یکم تنوع بدم
بانوسوسن عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 24781 آره میخوام بزنم ولی خب ی سریا راضی نبودن از اینکه زدن میخواستم ببینم کسی تجربه داره رفیق من زده راضی هست مشکلی پیش نیومده شهرازصداپراست، 🗣 ولی ازسخن تهی،
میکاسا_اکرمن عضویت: 1400/03/22 تعداد پست: 4695 یه پیرسینگایی هست میزنن رو لثه از اونا بزن🥺🥺بینی یه خورده خز شده
خب_۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 رفیق من زده راضی هست مشکلی پیش نیومده تیغه بینی رو زده؟مشکل خاصی واسش پیش نیومد؟