2777
2789
حرف خودتو زدم پس شما هم بی ادبی😏

نه کامنت مال شماست نه تیک پریدی وسط به خودت گرفتی حالا هم بی ادبی کردی حرفم مخاطب خاصی نداشت نظرمو  گفتم به توچه اصلا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کامنت مال شماست نه تیک پریدی وسط به خودت گرفتی حالا هم بی ادبی کردی حرفم مخاطب خاصی نداشت نظرمو&n ...

منم حرفتو به خودت برگردوندم🤷‍♀️🤷‍♀️.. شما به تمام کسایی که پیرسبنگ بینی زدن توهین کردی منم جوابتو دادم

تمام🙃

منم حرفتو به خودت برگردوندم🤷‍♀️🤷‍♀️.. شما به تمام کسایی که پیرسبنگ بینی زدن توهین کردی منم جوابتو ...

حرفو بنداز زمین صاحبش برش میداره 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

[QUOTE=213157938]باشه...حالا برو بشین تو تشت یه خورده خنک شی اینقد حرص نخور😊 حقیفت تلخ بود ولی نه در این حد😂[/QUOTE

تو هم اب بخور نسوزی پرسینگ بانو

قشنگ بوده چرا پشیمون شدی؟بخاطر جاش؟من میخوام داخل بزنم ک اگ پشیمون شدم مشخص نباشه

مجردیم حجاب اونجوری نداشتم

بعد ازدواجم کلا تغییر کردم

به نظرم جلف میومد.کلی کرم میزدم روش که جاش معلوم نباشه 😅

اگه میخوای از این چسبیا بگیر.بی ضرر و پشیمونیه😅

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
مجردیم حجاب اونجوری نداشتم بعد ازدواجم کلا تغییر کردم به نظرم جلف میومد.کلی کرم میزدم روش که جاش م ...

منظورت فیکه؟اخه ضایعس و خب داخله دیگ فوقش چند روز درده 

اگه در آینده صاحب شغل اداری نمیشی بزن،منم پیرسینگ بینی و صورت خیلی دوس دارم،به نظرات منفی دیگران هم بی اهمیت باش زندگی خودته بدن خودته 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
اگه در آینده صاحب شغل اداری نمیشی بزن،منم پیرسینگ بینی و صورت خیلی دوس دارم،به نظرات منفی دیگران هم ...

ممکنه شغلم اداری باشه ولی خب احتمالا تا اون موقع زده میشم و اینکه داخله زیاد تو چشم نیس 

اره برام مهم نیس

باشه...حالا برو بشین تو تشت یه خورده خنک شی اینقد حرص نخور😊 حقیفت تلخ بود ولی نه در این حد😂

دختر من معذرت میخوام